Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Studerende i bolignød: Tag på hotel med rabat

Det er højsæson for jagt på en studiebolig, og nu træder Scandic-hoteller i bl.a. Aarhus til med en hjælpende hånd:

 

Tag på hotel!

 

Som mange andre hoteller har Scandic lige nu flere ledige værelser end normalt på grund af corona-situationen. Og nogle af de tomme værelser kan nu komme studerende i bolignød til gode:

 

Under 6.500 kroner om måneden

I Aarhus er det The Mayor på Park Allé, der tilbyder 30, 60, 90 eller 120 dages ophold inklusive morgenmad, wi-fi og adgang til fitnesslokale.

 

30 dages ophold, som også omfatter morgenmad, ugentlig rengøring af værelset og skift af linned koster 6.480 kroner. Under normale omstændigheder ligger prisniveauet på The Mayor omkring 1.000 kroner for en enkelt overnatning.

 

“På grund af situationen med corona har vi flere ledige værelser end sædvanligt på denne tid af året, hvilket giver os muligheden for at bidrage til den anstrengte boligsituation,” siger Søren Faerber, adm. direktør for Scandic i Danmark.

 

30 dage ad gangen

Tilbuddet gælder også Scandic-hoteller i København og andre universitetsbyer i Norden og Tyskland. Kravet er et gyldigt studiekort, og booking foregår via Scandics hjemmeside. Værelset betales forud for 30 dage ad gangen.