Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Styrk dine medarbejderes samarbejde med teambuilding på en kokkeskole

Af Annoncør

I dag er der stort set ikke noget job, der ikke kræver, at man som person kan samarbejde. Det er ganske enkelt en af de vigtigste kompetencer på arbejdsmarkedet. Dog er det ikke kun vigtigt, at man som person kan samarbejde. Når man er på en arbejdsplads, er det også vigtigt, at alle medarbejderne formår at arbejde sammen – som et hold.

Når en flok medarbejdere skal lære at arbejde sammen, er en teambuilding en fantastisk idé. Der findes flere forskellige varianter af denne slags event, men fælles for dem alle er, at medarbejderne skal arbejde sammen om et fælles mål.

Tag på kokkeskole som teambuilding

Når det kommer til teambuilding, er mulighederne næsten endeløse. Der findes både fysiske, mentale, gastronomiske og endda spirituelle teambuildings. Hvis du skal arrangere teambuilding på din arbejdsplads, kan du med fordel overveje at besøge en af de mange kokkeskoler i Aarhus.

På kokkeskolerne kan du og dine kollegaer opleve en gastronomisk teambuilding. Det fungerer i praksis ved, at du og dine medarbejdere skal samarbejde om at lave mad. Det er en meget underholdende og populær form for teambuilding.

Når du skal vælge en teambuilding

Hvis du har fået ansvaret for at udvælge en teambuilding til din arbejdsplads, bør du først og fremmest vælge en variant, som I finder sjov. Det er nemlig meningen, at teambuilding skal være en både god og sjov oplevelse, der samler jer som arbejdsplads.

Når det så er sagt, er det typisk også en god idé, hvis teambuildingen udfordrer jer lidt. Der er altså god grund til at vælge et felt, som I alle, eller i hvert fald de fleste, ikke er på hjemmebane i. Når I kommer uden for jeres komfortzone, bliver I nemlig klogere på jeres egne og hinandens personlige kompetencer. Blandt andet hvem der er bedst til at holde overblikket, hvem der eksekverer bedst og så videre.

Hvis teambuildingen skal have et fagligt fokus

Som udgangspunkt bør en teambuilding have fokus på at styrke samarbejdet på en arbejdsplads. Derfor kan det ofte blive for overvældende, hvis der også skal være et mere fagligt fokus. Det er selvfølgeligt ikke umuligt. Nogle virksomheder vælger at kombinere teambuilding med et fagligt oplæg, og andre finder en form for teambuilding, der er beslægtet til deres arbejdsfelt. Eksempelvis kokkeskole til restaurationsbranchen.

Del artikel

Andre læser også