Substans holder nytårsaften 2014

Vi har sørget for den perfekte nytårsaften. En nytårsaften med champagne, kaviar og hummer. Og meget andet godt. Så slipper du for at stresse rundt i køkkenet hele dagen. Og gøre rent dagen efter. Du skal bare møde op, og så klarer vi resten. Det bliver en fest. En svært velsmagende fest.
Vi glæder os til at holde nytårsaften med dig og dine venner.
Nytårsmenuen på Substans
Snacks
Brød og rørt smør
Kammusling
caviar – bitter salat – hasselnød
Sort hummer
æble – beder – røget spæk
Havtaske stegt på ben
gulerødder – kærnemælk – mandel
Terrine af gris
skinke – morkler – saltbagt kål
Krogmodnet oksefilet
røget marv – knoldselleri – trøffel
Baba au Ruhm
lime – mynthe – nødder
Karamelliseret jordskok
fudge – kaffe – citron
Menu inkl. champagne og mineralvand
1000.-
6 glas vinmenu
600.-
Vi starter kl 18.00
Og slutter kl 24.00
(bordbestilling nødvendig – der bliver kun solgt 40 pladser)
Substans holder julelukket fra og med d 21/12 til og med 12/1
De bedste hilsner fra
Louise og René
Team Substans