ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Succes på toppen: Tre millioner har besøgt Salling Rooftop 

Når Sallings tagterrasse i denne weekend kan fejre tre års fødselsdag, kan stormagasinet samtidig glæde sig over ikke færre end 3,3 millioner besøgende.

 

“Det er et overvældende tal, som på alle måder overgår vores vildeste fantasi. Interessen var enorm fra start, men vi turde slet ikke drømme om, at de flotte besøgstal ville fortsætte. Vi er stolte, fordi det viser, at vi er lykkedes med at skabe et frirum, som både byens borgere og turister kan nyde i en hektisk hverdag,” siger adm. direktør Marianne Bedsted. 

 

12.000 gæster på én dag

Den 2.000 kvadratmeter store tagterrasse åbnede for en spektakulær udsigt over byen i august 2017. Rekorden i besøgstal på en enkelt dag lyder på flere end 12.000 gæster på terrassen, der blandt andet tilbyder en såkaldt skywalk i 25 meters højde over Strøget – foruden arrangementer som minikoncerter, DJs og live-samtaler med kendte mennesker.

 

“Vores gæster kommer for at nyde et frirum i en travl hverdag. Samtidig har vi fra første dag haft fokus på at skabe aktiviteter og events, og det har været et stort trækplaster,” konstaterer Marianne Bedsted.

 

Gode tilbud i weekenden

Fødselsdagen på toppen fejres fredag og lørdag med diverse tilbud på mad og drikke. Og de 2.000 kvadratmeter fordelt på flere niveauer giver gæster på Salling Rooftop rig mulighed for både at nyde udsigten og overholde corona-anbefalingerne, ikke mindst om at holde behørig afstand. Lørdag fra kl. 12-17 byder Salling Rooftop på 2 stk. hjemmelavede smørrebrød og en lille fadøl for 100 kr.

 

Salling Rooftop har plads til 730 gæster ad gangen og holder åbent mandag – fredag kl. 10-20 og lørdag kl. 10-19 og søndag kl. 10-18.

 

Succes på toppen: Tre millioner har besøgt Salling Rooftop 

Succes på toppen: Tre millioner har besøgt Salling Rooftop 

Succes på toppen: Tre millioner har besøgt Salling Rooftop 

 

 

Del artikel