Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Successen bliver gentaget: Kom til italiensk vinfestival i Salling Super

Efter flere vellykkede vinfestivaler afholder Salling i Aarhus onsdag den 18. oktober igen en storstilet dag med fokus på vin. Denne gang bliver gæsterne taget med på en rejse rundt til otte italienske vinhuse fra nogle af de mest anerkendte vinregioner i Italien.

 

Er du vild med vin? Så skal du helt sikkert læse med her. Sallings eksklusive supermarked, Salling Super, inviterer nemlig til vinfestival onsdag den 18. oktober fra klokken 13.00 – 18.00. Her kan du møde vinmagere fra otte italienske vinhuse, som byder på et hav af smagsprøver og en masse gode tips.

 

Fristende italienske vine

Til vinfestivalen kan du forkæle dig selv med smagsprøver på over 40 italienske vine fra vinhuse som:

 

  • Aia Vecchia fra Toscana
  • Cadia fra Piemonte
  • Cantina Avanzi & Cantina Romantica fra Lombardiet
  • Begali fra Veneto
  • Vinicola Mediterranea fra Puglia

 

Kenneth Riis, der er afdelingsleder i Salling Super i Aarhus, ser med begejstring frem mod vinfestivalen: Vi har haft stor succes de de tidligere vinfestivaler, hvor vi har oplevet stor begejstring for arrangementet. Derfor er vi glade for at kunne invitere til endnu en vinfestival – denne gang med fokus på italienske vine. I Salling Super stræber vi altid efter, at give kunderne inspiration til de gode madoplevelser, siger Kenneth Riis.

 

Sådan får du adgang

Adgangsbilletten til vinfestivalen i Salling Super er et vinglas fra Holmegaard*, som du efterfølgende kan tage med hjem. Vinglasset kan købes i Salling Super til 75 kroner.

På dagen kan vinmagerne ud over inspiration og smagsprøver lokke med flere gode vintilbud.