Sund mad og økologi: Nyt koncept på MellemRum
Efter 6 spændende år på Restaurant MellemRum, har de to ejere Kim Thygesen og Allan Juhl Thallaug skiftet stil. Nu skal der ske noget nyt. Nogle ville blot købe nyt tøj eller en anden bil, hvis der skal ske noget nyt men de to restauratører går mere drastisk til værks. De har længe ønsket at ”blive støvet af” og gøre noget nyt. Tiden er inde til økologi og sundhed.
I fremtiden vil der på MellemRum;
• Være mere fokus på grøntsager og urter
• Markant sundere mad
• Mere økologi i køkkenet
Det betyder ikke, at personalet skifter til sivsko og striktrøje. De gnasker heller ikke gulerødder med jord på hele dagen, eller ændrer på de hyggelige lokaler.
Men det betyder, at MellemRum bevæger sig i en sundere og en mere bæredygtig retning. Men det skal være på vores præmisser og i vores tempo, udtaler Allan Juhl Thallaug. Vi vil derfor beholde de retter, der i vores øjne skaber MellemRum i dag. Blandt andet vores flamberede steak, da vi synes, at der også skal være noget kød til dem, der ønsker det, fortæller Allan Juhl Thallaug.
Fra og med den 10. juli ændrer MellemRum deres menu, så der altid er en fast fire retters vegetarmenu, en fire retters samt en syv retters menu. Alle menuerne er sammensat ud fra à la carte kortet og serveres både med og uden vinmenu.
På vinsiden, begynder vi at kigge mere efter bio, øko og vin nature, men ikke for enhver pris – kvaliteten skal være der, slutter Allan Juhl Thallaug.
Restaurant MellemRum
Fredens Torv 2
8000 Aarhus C
Telefon +45 86 17 18 38
Mail: info@restaurantmellemrum.dk
www.restaurantmellemrum.dk