ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med åbningstilbud: Sunset Boulevard genåbner to restauranter i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Sunset Boulevard
Foto: Sunset Boulevard

Så er der godt nyt til det burger- og sandwichhungrende folk i Aarhus.

Sunset Boulevard har nemlig to restauranter klar til genåbning i Aarhus efter totalrenovering.

Den 28. januar genåbner Sunset Boulevard restauranten i Risskov for takeaway.

I Bruuns Galleri står restauranten også klar til at genåbne, men her afventer man, at covid-19-restriktionerne lempes for storcentre.

Det skriver Sunset Boulevard i en pressemeddelelse.

Fælles for begge restauranter er, at de er blevet moderniseret, og gæsterne kan glæde sig til at nyde et frisklavet måltid, mens de slapper af i nye danske, arkitektindrettede omgivelser.

Ny chef, samme team

Genåbningen er også starten på et nyt kapitel for restauranterne, når den lokale franchisetager Brian Houensgaard overtager driften.

Han ser frem til genåbningerne og lover, at gæsterne får samme høje serviceniveau, som de er vant til. For teamet i restauranterne er nemlig uændret.

“Jeg glæder mig til at overtage to veldrevne restauranter med fantastiske placeringer i Aarhus.

Sunset Boulevard er for mig meget mere end bare en god burger. Vi skal i samarbejde sørge for, at vores gæster får en god oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Jeg har store forventninger til restauranternes engagerede teams, og jeg er sikker på, at vi sammen kan gøre dem til endnu større succeser”, siger Brian Houensgaard.

Godt åbningstilbud til de hurtige

Brian Houensgaard er allerede franchisetager af restauranterne på Klostertorv, Skejby i Aarhus og Gl. Aarhusvej i Randers.

Til de hurtige vil der være et godt åbningstilbud.

Man kan købe en Original, American BBQ eller en California Chicken Bacon til kun 29,- eller man kan vælge én af de tre burgere i en menu til kun 59,-

Der vil selvfølgelig være sørget for, at genåbningen af restauranten i Risskov 28. januar og senere hen i Bruuns Galleri bliver gennemført i overensstemmelse med de gældende retningslinjer for covid-19.

Del artikel