Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Superliga-fokus: Ny TV-aftale og AGF’s præstationer

Af Annoncør

Det er blevet offentliggjort, at der er kommet en ny tv-aftale i hus for danskerne. Aftalen betyder, at der fra sæsonen 2022/23 og frem til 2025/26 bliver vist 550 kampe om året på TV. Det vil sige, at der hver uge vil være 10 kampe på TV. Aftalen indebærer desuden, at man vil have adgang til at se alle kampe fra Superligaen på Viaplay. Alligevel bør man komme ud og opleve kampene live fra lægterne – det er der intet der slår.

Stillingen i Superligaen

Superligaen 2022/23 består 12 hold. Disse 12 hold er AaB, AGF, Brøndby IF, FC København, FC Midtjylland, FC Nordsjælland, OB, Randers FC, Silkeborg IF, Viborg FF, Lyngby Boldklub og AC Horsens. I øjeblikket ligger FCN i front med 25 point efterfulgt af Randers med 23 point. I bunden ligger Lyngby med 5 point og AaB med 14 point. Stillingen er meget tæt i toppen, så Superligaen 2022/23 ser ud til at blive en meget spændende affære.

AGF fodbold

AGF ligger i øjeblikket nummer 6 i Superligaen med 17 point. Det er en dansk fodboldklub, der blev stiftet i 1880. Klubben har hjemmebane på Ceres Park i Aarhus. AGF har vundet Danmarksmesterskabet fire gange og har vundet DBU’s Pokalturnering seks gange. Klubben har desuden vundet Landspokalturneringen to gange. AGF er en af de få danske klubber, der har vundet alle tre turneringer.

AGF’s bedste placering i UEFA-turneringerne er en andenplads i Europa Cup’en for mesterhold i 1971/72-sæsonen. I sæsonen 2016/17 spillede AGF sig tilbage i Alka Superligaen efter et års fravær.

På søndag d. 23/10 spiller AGF mod Brøndby, som er en mangeårig rival. Kampen bliver spillet på Ceres Arena, og det bliver helt sikkert en spændende kamp, som man bør opleve på tæt hold fra lægterne. Der vil være Halloween stemning og tema på stadionet og der er masser af muligheder for mad inden kampen, så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted.

Hvem har været de største profiler?

En af de største profiler i Superligaen foråret 2022 er Erik Sviatchenko fra FCM. Han er en af de mest komplette spillere i ligaen. Derudover har Jens Stage fra FCK også været rigtig målfarlig indtil videre. Kevin Mensah fra Brøndby har også gjort indtryk i målet og er et af de mest lovende spillere i ligaen.

Superligaen 2022 vil blive en spændende sæson, der byder på mange interessante kampe. Du kan glæde dig til at følge med i alle de store opgør.

Del artikel

Andre læser også