Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt pizzeria: Napolitansk pizza med surdejsbund hos Surdejspizzeria La Casa Di Antonio

Af Pernille Søborg

Surdejspizzeria La Casa Di Antonio er navnet på det forholdsvis nye pizzeria i Aarhus. Den 12. juni slog de dørene op i Frederiksgade 52 i de lokaler, der tidligere husede Tapas & Paella.

 

 

Ændring pga. COVID-19

Da Danmark lukkede ned pga. COVID-19, måtte ejeren af Tapas & Paella, Bijan Dizaj, tænke anderledes for at holde gang i restauranten. Valget faldt på pizza. Et område han tidligere havde gjort sig i i Skåde. Arbejdet gik i gang. En renovering af restauranten og en mission om at lave den bedste surdej. 

 

Nyt pizzeria: Napolitansk pizza med surdejsbund hos Surdejspizzeria La Casa Di Antonio

 

Surdejen er et kapitel for sig

Pizzeriaet slår sig op på, at de bager napolitanske pizzaer, hvor bunden er baseret på en surdej, der har hævet op til 72 timer. Det tager op til 6 timer fra de starter med at lave surdejen, til pizzabollerne er klar til at hæve. Ovnen er en Scugnizzo Napoletano ovn, der bager pizzaen som en traditionel brændefyret ovn, nemlig på 90 sekunder.

 

Nyt pizzeria: Napolitansk pizza med surdejsbund hos Surdejspizzeria La Casa Di Antonio

 

Pænt udvalg på menuen

Menukortet viser 14 forskellige pizzaer med priser fra 69 til 89 kroner. I løbet af året vil der ske lidt fornyelse af menukort, men det vil være sådan, man kan komme tilbage og få sin favorit pizza. Bijan Dizaj er godt tilfreds med udvalget, men en egentlig signaturpizza er ikke fundet endnu. Ejerens egen favorit er nummer 8 med tomatsovs, mozzarella, sauterede tomater, hvidløg, parmesan, basilikum og olivenolie. Pizzaerne har pænt med fyld. Der er smag i fyldet, men der skal også være plads til, at man kan smage den gode pizzabund. Glutenfri bunde er også at finde. De er dog ikke hjemmelavede. 

 

Nyt pizzeria: Napolitansk pizza med surdejsbund hos Surdejspizzeria La Casa Di Antonio

 

Flere roser dejen

Bijan Dizaj, udtaler, at de er kommet godt fra start, og at flere gæster allerede er vendt tilbage. Der har også været ros fra kolleger, der selv har arbejdet med surdejspizzaer. 

 

Siddepladser ude og inde

Pizzeriaet er nyistandsat, og det emmer af god stemning. Der er cirka 40 siddepladser indenfor og 4 udenfor. Bagerst i restauranten står pizzabagerne i det åbne køkken foran ovnen. Billederne på væggene er af deres egen produktion af pizzaer.

 

Nyt pizzeria: Napolitansk pizza med surdejsbund hos Surdejspizzeria La Casa Di Antonio

 

Jeg blev helt sulten af snakken og sluttede besøget af med en pizza med parmaskinke og rucola. Den smagte godt! 

 

Nyt pizzeria: Napolitansk pizza med surdejsbund hos Surdejspizzeria La Casa Di Antonio

 

Surdejspizzeria La Casa Di Antonio

Frederiksgade 52 
8000 Aarhus C
Telefon: 86 188 188 
Webside
Facebook

 

Nyt pizzeria: Napolitansk pizza med surdejsbund hos Surdejspizzeria La Casa Di Antonio

 

 

Del artikel

Andre læser også