Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Festival afslører sidste navne: Suspekt og populær duo fuldender vildt program

Af Jonathan Sten Drivsholm

Tuborg og Muskelsvindfonden kan nu løfte sløret for, hvilke to navne, der fuldender årest Grøn-program.

Der er tale om ingen ringere end hitmagerne Phlake og den legendariske rapgruppe Suspekt, der til juli drager med Grøn rundt til 8 danske byer.

Selvom Phlake og Suspekt har erobret vidt forskellige dele af det musikalske landskab, har de alligevel flere ting til fælles: De er begge stærkt populære grupper, der både har vundet publikums og anmeldernes gunst.

Derudover er de også begge to at finde på dette års Grøn-plakat. Suspekt kan til sommer opleves på Grøn for femte gang, mens det er anden gang, at Phlake er med. Med disse to navne er programmet for Grøn 2022 desuden fuldendt.

På græs igen

Phlake ser frem til at vende tilbage på Grøn.

”Endelig skal vi spille på GRØN igen! Vi glæder os bare til at komme ud på græs igen, og blive sluppet fri sammen med alle dem, som kommer og ser koncerter.

Det er første gang i 3 år, der bliver spillet ægte sommerkoncerter, og det glæder vi os helt hjernedødt meget til!” lyder det fra den populære duo.

Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele 5 priser ved Danish Music Award i 2016 – bl.a. for ’Årets Album’.

Gruppen var det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017. I 2018 var ’The Rascal’ det mest spillede danske nummer på dansk radio, og Phlake havde samme år debut på Grøn.

I slutningen af oktober 2021 udsendte Phlake første single fra et nyt albumforløb. Nummeret ‘Vendetta’ cementerede bandets position som et af de mest populære musiknavne herhjemme og blev også P3’s Uundgåelige.

I april i år fulgte duoen op med deres nyeste single, ’10 Feet’.

Suspekt glæder sig

Den danske rapgruppe Suspekt har i årtier blæst danskerne bagover med udfordrende tekster fra hjemegnen Albertslund.

Suspekt har vundet indpas i toppen af dansk hiphop og skubbet grænserne for, hvad man kan synge om.

Der er altid garanti for et vildt og overraskende liveshow, når de pumper liv og energi i scenen og publikum. Suspekt er med på Grøn for 5. gang til sommer, og de var i 2016 også ’Plads til forskelle’-ambassadører.

“Der er gang i Danmark igen, og vi glæder os helt ekseptionelt til at skulle tournere rundt med Grøn igen – særligt fordi hele Plads-til-forskelle tankegangen betyder meget for os!

Der skal være plads til alle, og vi skal alle have lov til at have vores forskelligheder. Det bliver en fænomenal sommer!” lyder det fra den legendariske rapgruppe.

Suspekt har vundet et hav af priser og anerkendelser, bl.a. Danish Music Award for Årets Dansk Gruppe i både 2020 og 2015.

Grøn tilbage med vildt program

Efter to år i corona-dvale er Tuborg og Muskelsvindfonden igen klar til at præsentere Grøn.

Den traditionsrige festival vil til juli fylde de grønne plæner i otte danske byer med god musik, læskende drikkevarer og det helt særlige Grøn-fællesskab.

Festival gør comeback med et vildt lineup, der byder på nogle af dansk musiks absolut varmeste navne.

Årets navne til Grøn:
Suspekt
Phlake
Tessa
Christopher
Andreas Odbjerg
Drew Sycamore
Carpark North
D-A-D

Det hele starter på Amager d. 21. juli og herefter lægger Grøn vejen forbi Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og slutter med et brag i Valby d. 31. juli.

Grøn rammer i år Aarhus torsdag d. 23. juli.

Læs mere og køb billetter her

Del artikel

Andre læser også