Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Svalegangen: Musikdramatisk fortælling om det ultimative tab får dk-premiere

Af anders@sommersangdigital.dk

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da kæresten og datteren  blev ofre for en trafikulykke. Datteren overlevede med nød og næppe, men hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut TROEN OG INGEN er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

 

En undersøgelse sorgens rum

Teatret Svalegangen har nu taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livs- bekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. TROEN  OG INGEN tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar  plexus.  Det er en fortælling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb, og om at finde en vej trods alt.

 

Kunstnerisk chef og direktør, Per Smedegaard, som instruerer TROEN  OG INGEN udtaler: ”Jeg tror døden og til dels sorgen er tabubelagt i dag, fordi vi lever  i en verden,  hvor vi planlægger alting, hvor vi kender  det næste karriereskridt, og hvor strategien  for de næste år er klar.  Der er ikke plads til sorg i det skema, og når døden rammer slår den alt væk under os. Måske  har vi mistet sproget og evnen til at være i kontakt med sorg og døden, selvom den er det, vi har  tilfælles. TROEN  OG INGEN undersøger tabet, men også det at rejse sig fra sorgen.”

 

Kærlighedens pris

TROEN  OG INGEN går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørke til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der  bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse. Dramatiker Jeanette Munzert afrunder: ”Jeg håber, at publikum både  vil finde forestillingen rørende, intim og samtidig tænde et håb, når livet går videre for dem der er tilbage.

SPILLEPERIODE
27. JAN – 23. FEB 2018
SCENE STORE SAL
TID 19.30, LØR 16.00
PRIS 195 KRONER

Se mere og køb billet her

 

 

Del artikel

Andre læser også