Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gentager succesen: Få paella og cava ad libitum på Lystbådehavnen

Af Freja Dumont

Efter sidste arrangement, hvor alle billetter blev revet væk på få dage, har den sydeuropæisk-inspirerede bar og restaurant LULA, besluttet sig for at afholde endnu en aften med masser af uformel stemning, paella og spansk cava.

Denne gang vil arrangement blive afholdt på stedets store dejlige terrasse, hvor der er varmelamper og mulighed for at skærme af for vinden, så der stadig er udsyn til den helt fænomenale udsigt ud over lystbådehavnen og Risskov.

Den helt store pande bliver igen hevet frem onsdag den 21. september, så der kan serveres paella med masser af rejer, chorizo og blåmuslinger til folket.

Og når nu man allerede er i fuld sving med at indtage den klassiske spanske ret, så er der næsten ikke andet for end også at skåle i masser af spansk cava.

I 2,5 time er derfor mulighed for at mæske sig løs for blot 349 kr. per person.

Du kan sikre dig billetter til arrangementet lige her.

Cocktails, kolde øl og endnu mere vin

Der er tale om et hyggeligt uformelt arrangement på LULAs terrasse med udsigt til lystbådehavnen og med bølgerne let skvulpende i baggrunden.

Kort sagt: Det emmer af sydlandsk stemning.

Når man er færdig med paella og cava er der mulighed for at fortsætte turen ud i våde varer, når LULA har længe åbent og tilbyder lækre cocktails, kolde Moritz øl og endnu mere vin for at fortsætte aftenen i det spanske tema.

Hvad: Paella og cava ad libitum
Hvor: LULA, Kystpromenaden 5
Hvornår: Onsdag den 21. september kl. 18.00
Pris: 349 kr.

Del artikel

Andre læser også