ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tablets til virksomhedens behov

Af Annoncør

Annoncør betalt indhold leveret af blue-line.com

I diverse forskellige typer af industri er der opstået et behov for at kunne bruge tablets i laboratorier og andre omgivelser, hvor det er vigtigt, at der kan holdes rent. Derfor er det også vigtigt, at tabletten kan rengøres med skrappe midler, uden den tager skade, ligesom den måske skal kunne tåle en sjat vand fra tid til anden. Ved Blue-Line forhandles der flere forskellige typer, der kan opfylde de behov, I som virksomhed har. Der er forskellige tablets, der anbefales til forskellige brancher, da de hver især har forskellige, vigtige egenskaber.

Noget af det, der generelt er styr på, er ergonomien. Det er vigtigt, at tabletten er udformet, så man holder godt på den, ligesom den skal være relativt skridsikker, så man selv ikke med fugtige hænder risikerer at tabe den, fordi den bliver glat. Nogle er gode at få monteret på væggen, mens andre måske skal kunne tages med rundt.

Medicinalindustri eller olievirksomhed?

Der er stor forskel på, hvilket kunde- og produktsegment, man arbejder med. Det kan måske også betyde, at det for nogle vil være sprit og rengøring, der bliver den primære udfordring for tabletten, mens det ved andre vil være olie- eller gaspræparater, der skal arbejdes mod. Heldigvis er der tænkt over disse ting allerede. I kan med fordel kigge rundt på hjemmesiden, hvor I kan skabe jer et overblik over de mange forskellige muligheder, I har. I kan få sat tabletten op, så den kan spille sammen med jeres systemer. Dermed kan der både bookes møder og lokaler, kommunikeres og skrives notater på tabletten. Det er især praktisk, hvis man står midt i noget, hvor det ville være ærgerligt at skulle afbryde for at gå ud til sin computer og skrive.

De forskellige tablets findes i mange størrelser, og nogle er lavet, så skærmen stadig kan ses i fuldt sollys, hvis den skal bruges udendørs.

Del artikel