Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tæt på by og natur: Oplev de nye kvalitetsboliger i Risskov

Af Nathalia Hentze Nielsen

106 moderne og lyse kvalitetsboliger er skudt op i Bindesbøll Byen i Risskov, og udlejningen er i fuld gang.

Som lejer i Alléhusene får du mulighed for at bo tæt på både vand, grønne områder og samtidig er du i kort afstand til det livlige centrum af Aarhus.

Lejlighederne fordeler sig på 2, 3 eller 4 værelser, hvor størrelserne spænder fra 64 til 118 kvadratmeter med priser fra kun 8.495 kroner. Der er dermed masser af plads til et moderne byliv uanset om man er ung, single, et par, en børnefamilie eller senior.

Den flotte arkitektur inviterer det naturlige lys helt ind i boligerne, og harmonerer derudover med de naturskønne arealer i området, som bl.a. indeholder to gårdrum og en omgrænsende grøn have.

Nu får du mulighed for at opleve lejeboligerne helt tæt på, når Lejeboligmægleren holder åbent hus lørdag den 15. januar fra kl. 12.00 til 14.00. Tilmelding er ikke nødvendigt – du kan blot møde op ved Ellen Jensens Gade 3, 8240 Risskov.

Udover muligheden for at se de nyopførte lejeboliger kan du også få en gratis kop kaffe, varm chokolade, te eller chai.

Tæt på by og natur: Oplev de nye kvalitetsboliger i Risskov

Bo tæt på naturskønne områder

Bindesbøll Byen er en ny rekreativ del af Risskov, der med sin perfekte placering skaber mulighederne for en idyllisk hverdag tæt på natur og by.

Området var tidligere hjemsted for et hospital, og forvandlingen til en attraktiv bydel er sket med respekt for det historiske islæt. Natur- og parkområderne er blevet bevaret og er med til at give byen et unikt og historisk præg.

Alléhusene er en del af Bindesbølls fire bydele og får navnet fra de eksisterende allétræer, som danner en idyllisk ankomst-allé. De danner en rød tråd sammen med harmoniske natur, der omfavner bebyggelserne i Bindesbøll Byen.

Der er også flere fællesparker, som indbyder til hyggelige stunder med familie og venner eller en spændende bog i solens stråler.

Ovenikøbet ligger lejlighederne en kort afstand fra Riis Skov og få minutters gang fra Aarhus Bugt, hvor du kan dyppe tæerne og opleve den fantastiske udsigt.

Tæt på by og natur: Oplev de nye kvalitetsboliger i Risskov

Tæt på by og natur: Oplev de nye kvalitetsboliger i Risskov

Rummelige lejligheder med naturligt lysindfald

Det indvendige af lejlighederne er lige så flot som det ydre med store vinduer, der inviterer naturligt lys helt ind i boligerne.

Yderligere gør den praktiske og stilrene indretning af boligerne, at rummene bliver udnyttet til det fulde med indbyggede skabe i alle værelserne.

Alle lejligheder har store køkken-alrum, hvor stue og køkken flyder sammen og skaber et naturligt oplyst rum til liv, leg og hygge. Stuerne er rummelige og har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, hvorfra der er udsigt til de hyggelige grønne gårdrum.

Tæt på by og natur: Oplev de nye kvalitetsboliger i Risskov

Badeværelserne er veldisponerede og lavet med lækre klinker. Der er indbyggede spots samt store væg-til-væg-spejle på badeværelserne.

Derudover har samtlige lejligheder en eller to store altaner eller terrasser, hvor der vil være godt med plads til både møbler og udeliv.

Du kan allerede nu leje lejlighederne, men ønsker du at opleve dem helt tæt på først, kan du komme til åbent hus på lørdag.

Tæt på by og natur: Oplev de nye kvalitetsboliger i Risskov

Som tidligere nævnt skal du blot møde op i tidsrummet kl. 12.00 til 14.00 på Ellen Jensens Gade 3.

Lejeboligmægleren opfodrer til, at der benyttes mundbind indenfor i lejeboligerne under åbent hus.

Har du nogle spørgsmål til åbent hus eller Alléhusene generelt, kan du kontakte Lejeboligmægleren via e-mail eller på telefon 33 33 03 33.

Læs mere om Alléhusene her.

Hvad: Åbent hus i Alléhusene
Hvor:
Ellen Jensens Gade 3, 8240 Risskov
Hvornår: 
15. januar, kl. 12.00-14.00

Del artikel

Andre læser også