Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Tæt på naturen: Ny sæsonmenu på Lyng Dal

Af Line Ingwar Karlsen

Lyng Dal Hotel og Restaurant i Gammel Rye ligger midt i den smukke midtjyske natur. Restauranten har lige skiftet deres menu, så menukortet ser sådan her ud:

 


Rødfisk og kammusling
med blomkål, hasselnødder og pærer 

Lam fra Lyngdalgaard 
med Karl Johan, syltede bøgehatte og stikkelsbær

Kalv
som filet og krydderpølse
med persillerod, rødbede og tranebær, hertil urtesauce og ristede kartofler

Danske oste
Øko Brie friteret med hyldebær og blomme
Gule Christian med hyben, valnødder og jordskokker

Æbler
med mousse, kage, knas og is

 

Hovedret 220 kr.
2 retter 295 kr.  Vinmenu175 kr.
3 retter 350 kr. Vinmenu 250 kr.
4 retter 395 kr. Vinmenu 325 kr.
5 retter 440 kr. Vinmenu 395 kr.

Det hele og lidt mere….
Champagne og snacks – 5 retter og dertilhørende vinmenu – Kaffe og Petit Fours
Pris 950 kr.

 

Læs mere om Lyng Dal her:

SONY DSCPressebillede af DS21 fra Lyng Dal

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Mest læste historier i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien