Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tæt på udsolgt: Kun få billetter til NorthSide 2019

Så er det sidste udkald, hvis man vil sikre sig en partoutbillet til dette års festival

 

Ikke overraskende har en plakat med navne som Major Lazer, New Order, Khalid, Tame Impala og Bon Iver betydet, at rigtig mange har valgt at sikre sig billet til NorthSide 2019. Faktisk er det nu så mange, at NorthSide kan melde, at der kun er få partoutbilletter tilbage.

 

Når dørene går op til NorthSide 2019 torsdag 6. juni, er det tiende gang, at den aarhusianske festival kan byde indenfor til en festival med fokus på bæredygtighed, økologi, dejlige omgivelser, lækker mad, kulturelle overraskelser og et musikprogram, der blander en lang række imponerende verdensnavne med masser af fremragende danske musikere.

 

Det er i høj grad også tilfældet i år, hvor et vanvittigt program i Sideshow og et alsidigt og inspirerende program i Kolonihaven er blandt de trækplastre som eksisterer udenfor festivalens tre musikscener. Kombinationen af verdensnavne og en kvalitetsoplevelse, der tidligere på året sikrede NorthSide prisen som Best Medium-Sized Festival til European Festival Awards, kan endnu engang sælge billetter, og det er nu sidste chance, hvis man skal sikre sig en partoutbillet.

Vi er virkelig stolte af musikprogrammet i år, og samtidig glæder vi os enormt meget til at kunne løfte sløret for de mange nye events og tiltag vores gæster vil blive mødt af i næste uge. Der er lagt op til tre helt fremragende dage i Ådalen, og vi er glade for, at så mange har lyst til at dele festen med os, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

 

Sammen med meldingen om få partoutbilletter til NorthSide 2019 kommer også en opfordring til ikke at vente for længe, hvis man vil sikre sig en endagsbillet til festivalen.

 

Har man allerede købt billet, kan man i år få sat sit armbånd på dagen inden NorthSide til en kombineret valg- og forfest på Train. Her vil der være musikalsk underholdning fra Carsten Holm og Camilla Jane Lea samt livemusik med Klipo og Zar Paulo, der kan opleves på Train onsdag 5. juni fra 19-23.

NorthSide 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 6.-8. juni.

 

Besøg NorthSide.dk eller Facebook for mere om NorthSide 2019.