ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag familien med på tur, væk fra det danske gråvejr

Af Redaktionen

Er du og din familie godt træt af det danske gråvejr, og trænger til lidt varme og og skyfri himmel? Så er det måske en ide at overveje en lille ferie til varmere himmelstrøg. I denne artikel finder du tre tips til ferien med familien, så du kan komme godt afsted sammen med voksne såvel som børn og få en skøn tur ud af det.

Vælg den helt rigtige rejsedestination

Du kan i princippet rejse til alle verdens lande med børn, men der er dog nogle steder, der er mere oplagt end andre. Nogle af de mest familievenlige ferier får du blandt andet i Italien ved Gardasøen. Her er der masser af varme, sol, campingpladser og hoteller, samt muligheden for at finde nogle legekammerater til dine børn. Du kan også finde rejser til Malaga, som er en by i det sydlige Spanien. Her er der også mange, der vælger at tage til med deres børn. Kroatien er også en glimrende mulighed. Vil du gerne lidt længere væk end Sydeuropa, kan du tage til Thailand. Det er billigt, og der findes mange skønne børnevenlige resorts. Ulempen ved at drage hertil er den lange flyvetur, men er børnene fint tilfredse med dette, er Thailand et skønt sted.

Godt med underholdning til turen

Børn kan nogle gange være et mareridt at have med på tur, fordi de hurtigt kan skifte humør og kræver konstant underholdning og opmærksomhed. Derfor er det en rigtig god ide at tage en masse underholdning med til dem, uanset om I skal med tog, køre selv eller sidde i fly. Det handler om at beskæftige dem, så de ikke bemærker, hvor lang turen er. Tag gerne papir og farver med, musik, tablet, bøger, lege, enkelte stykker legetøj og lignende med i tasken. Brug desuden også noget af turen på at få talt med dit barn. Enten om den tur der venter jer, eller om alle de ting som de går og oplever derhjemme. Selve ferien såvel som rejsen er en oplagt mulighed for at komme tættere på dit barn.

Tag fri fra mobilen

Det er selvfølgelig helt okay at finde mobilen frem for at tage et billede af familien i ny og næ, men når du er på ferie sammen med din familie, er det vigtigt, at du forsøger at lægge den væk så meget som muligt. Ferie med familien handler om at genfinde det nærvær, som man hurtigt at glemme og pakke væk, når hverdagen melder sig og kører på fulde drøn. Derfor er det vigtigt, at du er til stede, tager dig tid til din familie og lever i nuet, når du er af sted med familien. 

Del artikel

Andre læser også