ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag i Escape Room og skab oplevelser for livet med dem, du holder af

Af Annoncør

Står du og skal planlægge en fødselsdag, en polterabend eller måske bare en hyggelig dag med dine venner eller din familie? Hvis I gerne vil udfordres lidt eller blot opleve noget, som kan knytte jer endnu tættere sammen, så kan I overveje at tage i et escape room Aarhus.  

Hvad er et escape room?

Escape rooms har oftest et tema – måske skal man finde en forsvunden diamant eller stjæle hemmelige papirer – og er designet til at indeholde gåder, som I skal løse sammen for at opnå målet. Som regel har man en time til udførelsen, og det er muligt at få hints undervejs. Det er nemlig først og fremmest meningen, det skal være sjovt at deltage.

Der findes for det meste også rum med forskellige sværhedsgrader, hvis I er helt nye eller hvis du vil være sikker på, at alle kan være med, så er et let rum oplagt. Hvis I derimod gerne vil have en udfordring, så er de svære rum det rette valg. Det kan under alle omstændigheder være smart at starte med et let rum, på den måde kan I komme tilbage igen senere og prøve det svære!

En unik og sjov oplevelse for alle, der er med

Et escape room vil også altid indeholde en lang række forskellige typer gåder. Det vil altså sige, at folks forskellige styrker og svagheder kommer i spil. Det handler i høj grad om samarbejde og kommunikation. I skal dele ledespor, I finder, med hinanden, regne ud hvordan de hænger sammen, og forsøge at finde ud af, hvem der vil være god til at løse hvad.

Oftest vil den hektiske atmosfære og de lidt eventyrlige omgivelser give grobund for masser af spændende situationer og dermed masser at grine af. Husk endelig bare at bruge hints – det er kedeligt at gå i stå, og det sjoveste er selvfølgelig, hvis man løser missionen!

Del artikel

Andre læser også