Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mammutter, sabeltigre og kæmpeøgler: Tag på iskold tidsrejse i Storcenter Nord

Af Freja Dumont

Storcenter Nord er kendt for deres flotte, sjove og lærerige udstillinger. Nu inviterer centeret til den nyeste udstilling i rækken, som vil tage dig på en rejse tilbage til istiden.

Næste gang du besøger Storcenter Nord bliver du derfor mødt af uldhårede mammutter, store sabeltigere, flyvende kæmpeøgler, Neandertalere og mange flere af fortidens vilde væsener.

Så det er bare med at pakke de varmeste vinterstøvler, og ta’ på en iskold tidsrejse tilbage til en fjern, fjern tidsalder, hvor vores blågrønne Jord lignede en kæmpemæssig snebold.

Udstillingen ‘Istidens Kæmper’ løber fra fredag den 20. januar og frem til den 13. marts.

Mammutter, sabeltigre og kæmpeøgler: Tag på iskold tidsrejse i Storcenter Nord

Vejrudsigten lover is og sne i 1000-vis af år

Når du besøger ‘Istidens Kæmper’ i Storcenter Nord, kan du tage et gratis gemmehæfte fyldt med iskolde facts og sjove opgaver med hjem.

Vidste du f.eks., at der i istiden levede næsehorn med et tykt lag pels? Eller at flyveøglen kunne folde sine vinger sammen og bruge dem som to ekstra ben, når den gik rundt på jorden?

Rundt omkring i centeret kan du møde de kæmpemæssige dyr, eksempelvis den forhistoriske orangutang, som var tre meter høj, når den stod op, og som kunne veje op til 500 kilo.

Mammutter, sabeltigre og kæmpeøgler: Tag på iskold tidsrejse i Storcenter Nord

Ta’ på eventyr i vinterferien

Hver dag i vinterferien kan de yngste i familien tage på en spændende og heltemodig mission.

Børnene kan i den store tidsmaskine rejse tilbage til istiden og hjælpe de dyr, der ikke selv kan finde vej til koldere egne, eftersom klimaet i istiden er begyndt at blive varmere.

Missionen er derfor at redde de sidste kæmper ved at lede efter fodspor og finde den hemmelige kode. Alle børn får en gratis is når de har gennemført missionen.

Mammutter, sabeltigre og kæmpeøgler: Tag på iskold tidsrejse i Storcenter Nord

Rejsen starter hver dag i Foyeren fra lørdag den 12. februar til og med søndag den 20. februar kl. 10-15, hvor et hold forskere står klar til at sende alle, der er klar på eventyr, godt afsted.

Hvad: Udstillingen ‘Istidens Kæmper’
Hvor: Storcenter Nord, Finlandsgade 17
Hvornår: Den 20. januar til den 13. marts.

Del artikel

Andre læser også