Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på kanotur i nærheden af Aarhus og oplev en af Danmarks største naturskatte

Af Annoncør

Som Jyllands hovedstad er Aarhus ikke blot kendt for sine mange kulturelle udbud, men også for alle de naturoplevelser, der er mulige at få omkring byen. Og der er da heller ikke langt til Gudenåen, som er en af sommersæsonens helt store trækplastre for udendørs aktiviteter, hvor du kan opleve en af Danmarks smukkeste naturskatte på en helt særlig måde. 

Det er selvfølgelig den klassiske kanotur, der er tale om. For her får du mulighed for at nyde alle indtrykkene i dit helt eget tempo og udforske de smukke omgivelser i et format, som passer til dit temperament og din erfaring med kanoer eller kajak. Her kan du læse lidt om, hvordan du kan gribe det an, hvis du er interesseret i kanoudlejning i Aarhus og omegn. 

Glæd dig til en klassisk naturoplevelse i det midtjyske søhøjland

Der er flere forskellige kanoudlejningsfirmaer, der tilbyder et væld af muligheder for, at du kan komme ud og opleve alle områdets mange fortræffeligheder. Her kan du både tage på endagsture og flerdagsture med overnatning, ligesom det også er muligt at leje kanoer på timebasis. I alle tilfælde er der frihed til at vælge den rute, der giver mest mening for dig og dem, du sejler med, og de fleste giver også gerne tips til turen, hvis du spørger. 

Det gælder ikke mindst for Ry Kanofart, der har lejet kanoer ud i nærheden af Aarhus som familievirksomhed i tre generationer. De kender området som deres egen bukselomme og assisterer altid med råd og personlig vejledning til nybegyndere såvel som øvede, så du er sikret den bedste oplevelse, du kan få.

Her er nogle ting, du kan gøre på forhånd for at få en god og uforglemmelig oplevelse

Hvis du gerne vil have mest ud af din tur på Gudenåen, kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser på forhånd. Beslut dig først og fremmest, hvor lang tid du gerne vil sejle. Skal du på en flerdagestur, skal du naturligvis sørge for at pakke til en overnatning udenfor og måske se en ekstra gang på vejrudsigten, så du kan sørge for at have passende tøj og udstyr med. Det er altid en god idé at have solcreme, vandafvisende poser og forplejning med, så du altid har noget at spise eller drikke lige ved hånden.  

Husk også at overholde anvisningerne fra udlejningsfirmaet og at bære de redningsveste, du får med til turen. Med disse forberedende skridt er du sikker på at få en behagelig og mindeværdig oplevelse, som du kan mindes længe.

Rigtig god fornøjelse og tur.

Del artikel

Andre læser også