Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på miniferie i Aarhus og få masser af oplevelser med hjem

Af Redaktionen

Nogle gange, kan det være enormt tiltrængt at holde en lille pause fra hverdagens stress og jag. Arbejde, sociale arrangementer, familie, hjem og andre ting, kan godt fylde så meget i hverdagen, at man faktisk ikke har så meget tid til overs. Derfor, kan man godt blive lidt udbrændt. Det kan derfor være en god idé at tage en lille pause i form af en rejse eller en lille getaway. Hvis du ikke helt ved, hvor miniferien i Danmark skal gå til, så kan du eller I jo overveje Aarhus. Smilets By byder nemlig for masser af spændende oplevelser, som helt sikkert kan aflede tankerne. Læs med her.

Et godt råd til turen

Hvis du eller I, vælger at tage på en lille ferie i eksempelvis Aarhus, så er det en rigtigt god idé at sørge for, at der ikke er hængepartier når I kommer hjem. Hvis opgaverne og gøremålene bare bliver udsat, så hænger de jo stadig en over hovedet, når man kommer hjem. For eksempel, hvis der mangler kontorartikler, som man skal bruge til arbejdet, så er det en rigtig god idé at få bestilt dem hjem, inden man tager et par fridage. Det kan man heldigvis gøre online på tonerland.dk, hvor man heller ikke behøver at skulle bruge tid på at gå ind i en butik.

Et par dage i Smilets By

Det er slet ikke sikkert, at du eller I har den store energi til at opleve noget fra morgen til aften, når I er på besøg i Aarhus. I kan derfor vælge at indlogere jer på et romantisk hotel, hvor i virkelig kan slappe af og nyde hinanden. Der findes mange gode overnatningsmuligheder i Aarhus, så mon ikke I kan finde et, som passer til behovet. En god nats søvn, er selvfølgelig vigtigt, hvis man skal ud at opleve nogle ting dagen efter. Hvis det skal være en rolig dag med bare nogle få udvalgte aktiviteter i Aarhus, så kan i eventuelt vælge følgende aktiviteter:

  • ARoS – oplev fantastiske udstillinger og nyd panoramaudsigten over Smilets By
  • En tur i Den Gamle By – en hyggelig oplevelse, hvor man lige så stille kan gå rundt og nyde omgivelserne.
  • Vin eller ølsmagning
  • Massage eller ansigtsbehandling
  • Oplev Den Uendelige Bro – en frisk tur til vandet og den unikke bro er helt sikkert godt for krop og sjæl

Lækker gastronomiske oplevelser i Aarhus

Aarhus byder på et stort udvalg af hyggelige cafeer og lækre restauranter. Skal det være gourmet, græsk, vietnamesisk eller en god bøf? Aarhus har masser af muligheder, også til den kræsne. Man kan jo på forhånd tjekke, hvilke restauranter der findes, samt hvad anmelderne siger om stedet. Hvis der gerne må være lidt liv og mennesker, når I skal spise, kan I også vælge en restaurant ved Åen i Aarhus. Til brunch, kan du eller I jo besøge en af cafeerne rundt i byen.

Aarhus Streetfood

Hvis man lyster mad fra verdenskøkkenet, er Aarhus Streetfood det helt rette sted. Med en central beliggenhed med kort afstand fra banegården, er det helt sikkert et must at opleve dette foodie-paradis. Her kan man få streetfood fra Vietnam, Grækenland, mad fra Mellemøsten og meget mere.

Del artikel

Andre læser også