Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tak for i år: Halv pris på Aarhusburgeren resten af 2019

Af Jan L. Pedersen

I søndags gik AGF på juleferie fra Superligaen med en imponerende sejr over FC Midtjylland. Den stærke afslutning på året har man ladet sig inspirere af på Cock’s & Cows, hvor man udvider den populære Kasser Gir Burger-kampagne til at gælde resten af 2019.

 

Cock’s & Cows lancerede tidligere på efteråret Kasser Gir Burger-kampagnen, hvor prisen på den særlige Aarhusburger, lavet i samarbejde med Martin Jørgensen, afhænger af AGF’s Superligamandskabs præstationer på banen. Der skæres 10% af burgerens pris, hver gang AGF scorer, og 50% af prisen når De Hviie’ vinder. Normalt gælder tilbuddet på kampdagen og dagen efter, men for at fejre en fremragende halvsæson og ikke mindst 3-1-sejren over FCM, er der nu halv pris på Aarhusburgeren resten af året.

 

Tak for et godt år

”Som Guldpartnere i AGF, er vi naturligvis rigtigt glade for de gode sportslige resultater som klubben leverer lige i øjeblikket. Det er fedt at være en del af, og Kasse Gir Burger-kampagnen er vores måde at give noget tilbage til lokalsamfundet omkring klubben. Vi har så valgt at udvide kampagnen lidt som afslutning her på året, fordi resultatet i søndags var exceptionelt godt, og så er Cock’s & Cows første år i Aarhus også ved at gå på hæld. Det har været et godt år, som vi gerne vil sige tak for, og derfor håber vi at rigtigt mange vil benytte sig af tilbuddet og komme forbi og smage Aarhusburgeren”, lyder det fra Lasse Wiwe, Partner i Cock’s & Cows.

Tak for i år: Halv pris på Aarhusburgeren resten af 2019

Vil man smage Aarhusburgeren er det muligt at booke bord her

 

Tak for i år: Halv pris på Aarhusburgeren resten af 2019

 

Del artikel

Andre læser også