Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tak Rock inviterer: Gratis koncert ved Musikhuset

Af Freja Dumont
PR PalaceWinter
PR PalaceWinter

Livemusikken blev sat på pause, da verden blev ramt af corona. Spillesteder måtte lukke ned, koncerter blev aflyst og bands fik frataget deres mulighed for at spille foran et publikum. Nu er tiden inde til at blænde op for drømmene igen.

Fredag den 25. juni har 1000 århusianere derfor mulighed for at opleve grupperne Brimheim, Søn og Palace Winter.

Det sker under åben himmel ved Musikhuset i Aarhus, hvor man kan sikre sig gratis adgang til koncerten ved at søge om billetter lige her.

Glæder sig vildt

Koncerten er en Showcase af spirende musikalske talenter, hvor den kendte P6 Beat-vært og musikformidler Anders Bøtter undervejs topper op med spændende interviews af de tre bands.

Den dansk-australske duo Palace Winter, der for nylig udgav deres tredje anmelderroste album, er svære at komme udenom, når der skal holdes en rigtig fest.

Det har den populære gruppe til fulde bevist, både i udlandet og herhjemme, hvor de blandt andet har optrådt på Spot Festival, Roskilde Festival og Eurosonic Noorderslag i Holland.

”Vi glæder os for vildt til at møde vores aarhusianske fans igen. Selvom 2020 var præget af nedlukninger og aflysninger, fik vi færdiggjort og udgivet vores tredje album.

Men da albummet så endelig var ude, fulgte også en tomhed, fordi vi ikke kunne spille live,” siger Carl Coleman, der er sanger og sangskriver i Palace Winter.

Håndsrækning

Initiativtageren bag koncerten er Royal Beers Tak Rock-projekt, der over de seneste 10 år har været rockmusikkens førende støtteinitiativ.

Under overskriften ”De Aflyste Navne” gives en tiltrængt håndsrækning til 15 særligt udvalgte bands og artister, der ikke har haft mulighed for at komme ud og spille grundet corona.

“Det er vores håb, at vi hjælper 15 danske bands tilbage på den rejse, de havde planlagt. Til glæde for dem selv – men naturligvis også for spillestederne og for alle os musikelskere,” siger Christian Lund-Martorell, Senior Brand Manager hos Royal Unibrew.

Del artikel

Andre læser også