Støt lokalt: Få lækker Takeaway hos flere af Aarhus’ bedste til 99 kr.

Mange brancher bløder lige nu, og det gælder især vores elskede restaurationsbranche.
Vores yndlingssteder har det hårdt lige nu, og må kun sælge mad ud af huset.
MigogAarhus har derfor samlet en række restauranter til en Aarhus Eat In Festival, som kører fra mandag d. 1. februar til og med søndag d. 14. februar.
Hvad siger du eksempelvis til Øl braiserede svinekæber fra Spiselauget eller 2 kæmpe tarteletter fra Restaurant Unico?
Aftensmad, frokost eller weekendbrunch
Alle restauranter, som er med i Aarhus Eat In Festival, har lavet en hovedret, frokost eller brunch til en pris på 99 kr., og man afhenter på den dato, man bestiller til.
Så vil du have sikret lækker aftensmad eller frokost de næste 14 dage, eller måske prøve den store weekendbrunch lørdag eller søndag hos Unico, så er det bare om at få bestilt.
Se alle stederne og hvilken hovedret du kan få som Takeaway herunder
NO16
Europaplads 16, 8000 Aarhus
Ølmarineret nakkefilet af frilandsgris
Hertil bagte løg, sauté af gulerødder, stegte petit kartofler & skysauce med trøffel.
Pris: 99 kr.
Restaurant Unico
Aarhus Golf Klub, Ny Moesgårdvej 50, 8270 Højbjerg
Weekend: Brunch (lørdag og søndag)
Restaurant Unicos “rullepølse” med løg & karse.
Smør, ost & årstidens kompot
Røræg med gl. knas
Brunch pølser med unik ketchup
Lun leverpostej med bacon
Der medfølger ikke brød. Dette kan købes i restauranten.
Mulighed for tilkøb. Brunchen er “anrettet” i alubakker. Æg & bacon varmes 3-5 min ved 180c, leverpostej & pølser 12-15 min ved 180c.
Pris: 99 kr.
Frokost: Stjerneskud
Friteret fiskefileter på smørstegt surdejsbrød, m. håndpillede rejer & rogn, sprød salat & hjemmegjort 1000 øers dressing og vinaigrette med gemte tomater & dild.
Mulighed for tilkøb. Retten er kold. Fisk og brød varmes 10-12 min ved 180c.
Pris: 99 kr.
Aften: 2 x kæmpe tarteletter i store muslingebutterdejsskaller
500g mør & velsmagende kylling i svampe a la creme. Syltede morkler, trompetsvampe & bøgehatte. Tyttebær vinaigrette med persilleolie.
Mulighed for tilkøb. Retten er kold. De er anrettet og skal blot varmes 10-12 min ved 180c og herefter pyntes af med tyttebær & persille viniagretten.
Pris: 99 kr.
Restaurant Dauphine
Frederiksgade 43, 8000 Aarhus
175 gram klassisk rørt tatar med blandet salat & vinaigrette
Mulighed for tilkøb
Pris: 99 kr.
Restaurant Ricks
Frederiks Allé 92, 8000 Aarhus
Lamme tagine med grønsager og kartoffelmos
Pris: 99 kr.
Spiselauget
Spiselauget Godsbanen, Skovgaardsgade 3, indgang 3 H, 8000 Aarhus C.
Øl braiserede svinekæber, perleløg og vinterurter.
Hertil grov kartoffelmos med persille og estragon, vinter kål med Granny Smith, ravigottedressing og kerner.
Pris: 99 kr.
Mahalo Food Club
Mejlgade 57, 8000 Aarhus
Salmon Diaz og dampede gyozaer
En autentisk poke bowl med dampede ris, vores egen soyamarinade, sprøde lækre grøntsager, ristet sesamfrø, laks fra Havnens Fiskehus og hjemmelavet chilimayo. Herudover 3 x dampede gyozaer med spinat inkl. hjemmelavet soya marinade.
Pris: 99 kr.