Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway fra Charlie’s Café  – stabilt niveau, med svipsere

Af Line Ingwar Karlsen

Dagens takeaway bestilte vi hos Charlie’s i Guldsmedgade. Stedet har ligget der i mange år. Jeg har spist der mange gange. Nogle gange bedre end andre. På deres website skriver de følgende, “ 5 stjerner ud af 5, kåret af Jyllands Posten, Århus Stiftstidende, 24 timer og vinder af Mango Spotprisen i 2008. Nomineret til Byens Bedste Café 2015”. Det var ikke så lidt, så vores forventninger var høje. Det skulle senere vise sig, at de desværre, ikke helt blevet indfriet. De har fået nye ejere, hvilket måske er skyld i den svingende oplevelse. Jeg ved det ikke, men kun at vi langt fra var oppe at ringe over deres præstationer den dag. Kvaliteten af råvarerne var stabilt hele vejen igennem. De var gode.

Charlies-i-Guldsmedegade

Som deler nappede teenagerne en nachos med kylling til 69 kroner. Stor portion. Den var fin lun. Masser af ost. Salsa, guacamole og creme fraiche. En “normal” omgang – ikke noget ondt om den. Nytænkning regnede vi heller ikke med her. Det var det kendte.

Lidt almindelige nachos fra Charlie´s i Aarhus

Charlie`s burger – i den knastørre ende

Noget så simpelt som at stege en hakkebøf, så den er saftig, burde være en let sag. Men gang på gang bliver vi skuffede. Også her. Den var rent ud sagt skamstegt og knastør. På ingen måde appetitlig. Salaten var frisk. Dressingen god, mens bollen var alt for hård. Den var vel bake-off – og en rigtig ganeflænser. Fritterne var gode. Rigtig gode, og både varme og sprøde. 129 kroner var prisen.

Knastør burger fra Charlie´s i Aarhus

Salat med røget laks til 59 kroner. En stor og frisk omgang. Der var ikke sparet på laksen. Tre store skrive røget laks og en blandet salat. En helt igennem god omgang. Klart den, der får vores bedste anbefaling med på vejen.

Salat med laks fra Charlie´s i Aarhus

Sandwich med kalkunpålæg og bacon i lyst brød. Grunden til, vi tog den, var ren og skær nysgerrighed. Brødet var sprødt. Fint nok – ikke noget overraskende over det. Kalkunen var i tynde skiver. Det var knapt så lækkert – og så var der heller ikke ret meget i. Her er plads til forbedringer. Steg nu et kalkunbryst selv, og skær det ud i nogle anstændige stykker. Det burde være en let sag. 45 kroner måtte vi slippe.

Sandwich med kalkunpålæg fra Charlie´s i Aarhus

Vi bestilte en bagel med kylling og bacon. Den var god. Rigtig god, endda. Kyllingen var i god tykkelse. Tyk kylling er godt, og der var ikke sparet på baconen og det grønne. Prisen var 49 kroner. En klar vinder her hos os.

Bagel med kylling og bacon fra Charlie´s i Aarhus

Det var den næste også. En bagel med chorizo. Fuldt hus til den. Hold op, den smagte godt, og til 49 kroner får du en god oplevelse.

Bagel med chorizo fra Charlie´s i Aarhus

Dagens tærte til 62 kroner var med laks og spinat. Ikke nogen stor oplevelse. Smagen var simpelthen for svag. Et godt skud salt og peber løftede den lidt. Men med lidt omhyggelighed, ville den kunne have smagt markant bedre.

Dagens tærte med laks fra Charlie´s i Aarhus

Omelet med spinat, champignon, små blomme-tomater og salat. Prisen var 69 kroner. Det var godt, dog ikke prangende. Fin konsistens og en ganske god smag. En anstændig omgang.

Vegetar-omelet fra Charlie´s i Aarhus

Prisen

Den var for så vidt i orden. På størstedelen af maden var der value for money. Vi betalte 591 kroner for mad til seks personer. Det kan vi ikke klage over. Leveringen løb op i 59 kroner, hvilket var helt fair. Maden kom stort set til aftalte tidspunkt. Det tæller altid op, når der er styr på tiden. Indpakningen var ganske fin. Intet sjusk her.
Dagens takeaway fra Charlie´s i Aarhus

Vurderingen

Alt i alt en blandet oplevelse. Burgeren skuffede. Den skal der arbejdes med. Bollen bør udskiftes – og kokken skal lære, hvordan man steger en perfekt bøf. Sandwichen var kedelig, bagelen klart bedre. Omeletten manglede smag. Men ud over det var vi tilfredse. Kvaliteten af maden var fin til prisen. Alt var frisk. Charlie’s Café er en anbefaling værdig. De par gule kort de hermed får, håber jeg, de får styr på. For deres takeaway er bedre, end det vi typisk ser. Men der er for mange “dumme” fejl, som meget let kan rettes. Hvis det sker, så kan Charlie’s virkelig blive et alvorlig hit.

 

Charlie’s Café

Guldsmedgade 17
8000 Aarhus C
Telefon 86 19 37 91 eller 86 19 37 92
Mail: info@charlies-café.dk
Besøg Hjemmeside

 

Del artikel

Andre læser også