ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stabilt, og ikke mindst varm takeaway – Jerry´s Restaurant & Teria

Af Line Ingwar Karlsen

I Aarhus N, eller på kanten af Aarhus C ligger Jerry´s. Den er ikke ny, men det gør ikke stedet dårligere, tværtimod. Området er ikke kendt for gode spisesteder. Det er, som om beboerne har accepteret, at sådan er det. Et af de steder som rent faktisk godt kan lave mad, som smager af noget, er Jerry’s Restaurant & Teria. Det er velkendt mad i den hurtige afdeling. Stilen er, som den har været i mange år. Det samme med smagen.

 

Varm mad = god start

Et af de helt store problemer med takeaway er, at mad som er tænkt varm, ofte er kold ved levering. Ikke særlig smart. Men der er enkelte, som af en eller anden grund godt kan finde ud af at holde maden varm. En af dem er Jerry´s.

 

Temperaturen var varm. Det vil sige, man kunne mærke, maden var varm, da man tog den ud af indpakningen. Den kom 15 minutter for sent. Der var valgaften og vild knald på takeawayen. Så det er helt acceptabelt. Vi havde faktisk regnet med længere ventetid. Leveringen og bestillingen var gennem Just Eat. De skal have ros for deres leveringstider. Der er strammet op. Jeg synes, at de rammer tidspunktet meget godt.

Sådan kom maden

Lidt af hvert

Lysterne til mad den dag var forskellige. Det afspejlede sig i bestillingen. I den mere sunde afdeling bestilte vi salat med rejer. Der var nok rejer i. De var friske og ikke vandede. Måske lidt for mange tomater uden smag. Salaten scorede højt. Perfekt. God stil at de ikke havde blandet dressingen sammen med salaten. De kom i små bøtter ved siden af. Tak for det, Jerry´s.

To gange salat fra Jerry's_

I salatafdelingen napper vi også en med kylling og bacon. En stor omgang. Flot og velsmagen salat. Næste bestilling var en pita med tunsalat. Tunen var blandet op med cremefraiche. Den var for vandet. Ikke god stil. Brødet var godt – og varmt. Den smagte bedre end forventet, selv om den var i den kedelige afdeling. Jeg havde hellere set tunen for sig, og dressing ved siden af. Prisen var 35 kroner.

Pita med tun fra Jerry's i Aarhus N

Ikke pengene værd

To store kinaruller. Mest et forsøg fra vores side. Det lykkes ikke. Smagen var der ikke. De manglede kant, mere krydderi og knap så meget friture. Den kunne spises, uden at være fantastisk. Den var heldigvis varm, hvilket var en fordel. 40 kroner måtte vi slippe. Det er de på ingen måde værd. Vi vil anbefale, at du ikke bestiller dem.

Forårsruller fra Jerry's i Aarhus N

Burgeren var generelt god. Fin ost og dressing. Dog havde den fået lidt for meget, og bøffen var tør og for skorpet. Ikke godt, men det er som før sagt en kunst at stege en hakkebøf perfekt. Prisen var 35 kroner, hvilket var helt fair. Fritterne til 30 kroner var desværre lidt for bløde, men trods alt varme. Meget normalt. Lidt for lidt salat, men overraskende frisk.

Burger fra Jerry's i Aarhus N
For lidt salat i pitaen med kebab. Kødet kunne godt være mere sprødt. Der var godt med kød i. Super!

Pita med kebab fra Jerry's i Aarhus N

Calzone 1 er en indbagt pizza. Fint med fyld i forhold til dej. Skinke, tomat, ost, kylling og champignons var ingredienserne. Smagen var i den milde ende. Meget fyld i. Rigtig godt bagt. Prisen var 58 kroner.

Indbagt pizza fra Jerry's_

Pizza med oksemørbrad og gorgonzola. Kødet var fin mørt. Alt for lidt smag i osten, desværre. Bunden var tyk. Der var tilfredshed, men der var rigeligt med dej, dog perfekt bagt. En fin og anstændig pizza. 75 kroner var prisen her.

Pizza med oksemørbrad og gorgonzola fra Jerry's_

Kyllinge-baconsandwich med ristet kylling. Flere af stykkerne var decideret sprøde. Acceptabelt uden af være prangende. Brødet var for tørt. Tomaterne uden smag. Kød og bacon var okay. Familiens yngste valgte fiskefileter med fritter. De var under al kritik. Frituresmag af den dårlige slags. Drop dem, uanset hvad dine børn siger.

Kyllinge-baconsandwich fra Jerry's_

Vurderingen

Udvalget er stort. Der er noget til hele familien. Der er noget old school over maden. Fair nok. Priserne var venlige. De er lave i min bog. Lidt mere smag ville være godt, men når det er sagt, så synes jeg klart Jerry’s er ærlig. Man får, hvad man bestiller. Stilen er, som man kan forvente. Ingen overraskelser, selv om de har en del områder at forbedre sig på.

 

Maden var varm, og Just Eat kom stort set til tiden. Begge dele tæller op her. Vi betalte i alt 489 kroner. Leveringsprisen var kun 20 kroner til Just Eat, hvilket var overraskende lidt.  Alt i alt vil vi anbefale takeaway fra Jerry´s Restaurant & Teria. Især familiens teenagere var begejstrede over deres mad.

Jerrys Restaurant

Jerry´s Restaurant & Teria

Jordbrovej 11

8200 Aarhus N

Link til hjemmeside

 

Del artikel