Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blandt de gode restauranter i Aarhus: Laver aftenretter som Takeaway til 75 kr.

Af Freja Dumont

Nu hvor vi ikke kan gå ud og spise, så er det jo heldigt, at meget af den gode mad kan komme hjem til os.

Netop derfor er vi også glade for, at endnu en af byens gode restauranter, nemlig Spiselauget, er hoppet med på takeaway-vognen.

Som noget nyt kan du nu bestille et simpelt, lækkert aftenmåltid til små penge.

Simpelt og godt

Fra mandag-fredag sammensætter Spiselaugets kokke en enkel og naturlig aftenret, der mætter og er nærende – og som måske er lidt mere fantasifuld end spaghetti og kødsovs for tredje dag i streg (som nogle af os kan forfalde til…) 

”Når du kommer hjem efter en lang dag, er det ikke sikkert, du orker at gå i gang med at kokkerere Coq Au Vin.

Og så er det jo heldigt, at vi har nogle kokke på Spiselauget, som meget gerne vil lave det for dig”, siger Mads Poulsen, medejer af Spiselauget.

Blandt de gode restauranter i Aarhus: Laver aftenretter som Takeaway til 75 kr.

Hverdagsretter til hverdagspriser

Var det noget med en asiatisk nudelsalat og stegt tofu torsdag?

Fredag bevæger menuen sig videre til det danske køkken med koteletter i fad og på mandag rammer vi Cuba med retten Cuban Picadillo.

Der er med andre ord et varieret udbud af retter, som falder i god smag hos mange danskere.

”Vi har udviklet nogle aftenretter, som vi selv ville spise til aftensmad – og til en pris, vi synes er rimelig.

Maden er rustik og uhøjtidelig tilsat kærlighed og god karma. Årstiden, lokale råvarer, økologi og kokketeamets kreativitet sætter menuen”, siger Mads Poulsen.

Aftenmåltidet afhentes koldt, og du bestemmer selv, om den skal opvarmes eller ej.

En menu koster 75 kr. plus et billetgebyr på 10 kr. Maden afhentes mellem 14:00 og 16:00 på restauranten.

Læs mere om Spiselaugets takeaway her.

Del artikel

Andre læser også