Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway fra Burger Joint – overraskende på den gode måde

Af Line Ingwar Karlsen

De gode burger-steder i Aarhus er der relativt få af. The Diner, WeDoBurgers, Murphy’s Burger Joint og The Burger Joint ved åen er steder, hvor man altid kan få sig en anstændig og god burger. De er alle gode, men også meget forskellige. Tak for det. Vi testede Burger Joints takeaway. Helt igennem en positiv oplevelse. Kvaliteten og smagen gik rent ind her. Men også det, at burgerne på mange måder skiller sig ud fra mængden.

 

Hjemmelavet uden løg på

Du kender det sikkert. Gud og hver mand siger, det er hjemmelavet mad, de serverer. Vor herre til hest! Det er nogle gange den rene løgn. Men ikke hos Burger Joint. De skriver og siger, det er hjemmelavet. Og det passer sgu! Dejligt med ærlige kokke.

 

Hvad er en italiensk burger?

Nu er det ikke ligefrem burgere, Italien er kendt for. Men det skulle ikke afholde os fra at prøve en italiensk burger. 122 kroner inklusiv kartoffelbåde var prisen.

Den italienske burger fra The Burger Joint

Den var med en medium grovbolle (nok bakeoff), bøf af dansk hakket okse, stegt pancetta, mozzarella, parmesan, mayo, romainesalat, rucola, agurk, rødløg, basilikumpesto og langtidsbagte tomater. Umiddelbart var der mange elementer i den. Parmesanen var svag, mens de langtidsbagte tomater tog kegler. Det samme med den stegte pancetta. Klasse smag! Vi kunne ikke finde mozzarellaen, men måske var det smeltet. Bøffen var ikke rød. Desværre. Men den var okay saftig. Det var jo takeaway, så det er vel relativt svært, at levere rosa og varme burgere. Så det, at bøfferne var saftige, trak gevaldigt op.

Bøffen fra burgeren fra The Burger Joint

Er en mexicansk burger stærk?

Det korte svar er nej. I hvert fald i dette tilfælde. Når man skriver stærk salsa, forventer man en vis styrke. Den skal der arbejdes lidt med. Det var også eneste kritikpunkt. Burgeren var med grovbolle, bøf af dansk okse, cheddarost, bacon, aioli, romainesalat, agurk, rødløg, guacamole og en svag salsa. På bestillingskortet stod stærk, men det må være en stavefejl. En anstændig burger. Helt sikkert. Den var vellavet.

Sådan ser den mexicanske burger ud fra The Burger Joint

Smagen overraskede positivt. Bøffen var saftig, men desværre  gennemstegt. Kartoflerne var mørke, men de smagte godt. Sprøde – og uden friture. Omgangen her kostede 120 kroner.

Den mexicanske burger fra The Burger Joint

Cæsarsalaten

Romainesalat, sprød bacon, grillet kyllingebryst, parmesan, cæsar dressing og croutoner. Den var okay, men heller ikke mere end det. Burgerne var vinderne. Kødet var kyllingebryst, som var skåret i skiver. Ikke særligt ophidsende. Den kan godt gøres bedre i min bog. Dressingen var god. Fin syre og ikke alt for fed. Der var ikke croutoner med – eller også var de megastore. Det var mere skiver af brød. Den kan godt gøres mere elegant.  Salaten løb op i 79 kroner, hvilket trods alt er en god pris.

Cæsarsalaten fra The Burger Joint

Varm mad skal være varm

Burgerne var varme ved ankomsten. Hatten af for det. Ofte er det halvlunken mad, man får leveret. Men ikke her. For at det ikke skal være løgn, så kom maden også nogenlunde til tiden. Lidt før, men det gik. Ugen før fik vi burgere fra naboen, Byens Burger. De var tæt på iskolde, selv om det ikke var ice-burgere, vi havde bestilt. Så Burger Joint tog kegler, allerede da vi åbnede boksene. Maden mættede generelt godt.

The Burger Joint ved åen

Vi betalte

Vi måtte slippe 396 kroner inklusiv levering for denne omgang. Prisen for leveringen var 49 kroner. Helt fair i min bog – især når man tager kulden med i betragtningen. Vi købte også to gange aioli. De kostede 7 kroner stykket. En gang tatarsauce blev det også til. 12 kroner for den. Det var små bægre, og prisen var for høj i min bog.

 

Vurdering

Det var helt igennem god mad. Til prisen var vi tilfredse med de tre retter. Det, der skulle være varmt, var det ved leveringen. Fedt. Burgerne vandt klart. De var gode. Cæsarsalaten kan godt finpudses og justeres. Alt i alt var vi overraskende tilfredse. Bøfferne kan man godt være mere præcise med. Måske kan man lave det sådan, at man kan bestille sin bøf rosa. Det vil trække gevaldigt op. Vi vil gerne anbefale en tur på The Burger Joint. De fortjener et besøg, for de gør det godt. Ikke noget mainstream, men gør meget ud af at lave tingene selv. Det kan kun give respekt i vores bog.

 

The Burger Joint

Åboulevarden 51
8000 Aarhus C
Email: burgerjointaarhus@gmail.com
Telefon: +45 86 68 67 00
Link til hjemmeside

 

Åbningstider:
Mandag – søndag fra 11.00 – 21.00

 

Del artikel

Andre læser også