Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway fra Ginza Sushi – ingen snak og fin value for money

Af anders@sommersangdigital.dk

På Strøget i Aarhus ligger en lille japansk takeaway. Man skal vide, den ligger der, ellers er den let at gå udenom. Jeg tror, de har et godt salg til forbipasserende, men mit bud er også, at de er ret stærke på takeaway. Jeg har spist hos Ginza Sushi før. Flink betjening uden meget dialog. Maden var i orden, så hvorfor bruge tid på unødig dialog?

Ginza Sushi i Aarhus

Noget, som er nemt i sushi-verdenen, er at bestille en af de blandede menuer. Det gør jeg meget ofte, da en menu som regel er pænt varieret. Ud over det, så er prisen næsten altid bedre, end hvis du vælger enkeltstykker på menukortet.

Lidt sushi

20 stykker blandet sushi som menu til 148 kroner. Her fik vi 9 stykker med nigiri og 11 makiruller. Det var dagens blandede menu. Frisk sushi smager forrygende, når både ris og fisk er perfekt tilberedt. Det var tilfældet her. Prisen er value for money efter min bog.

20 stykker fra Ginza Sushi i Aarhus

12 stykker som menu til 108 kroner. Her fik vi fem blandede makiruller, en sushibåd og seks nigiri med laks, rejer og tun. Størrelsen var middel, og de var lette at spise og bide over. Fint forhold mellem ris og fisk. Rullerne kunne godt have været lidt større, uden det gjorde noget.

Oven i hatten bestilte vi en Unagisauce og en spicy mayonnaise til 9 kroner stykket. Det var nu ikke noget at råbe hurra over. Den spicy mayonnaise var alt for fed til fisken. Kikset at sælge det til sushi i min bog.

Sådan ser det så ud!

Madens temperatur ved leveringstidspunktet?

Den var helt fin. Intet at klage over her. Sushi er som skabt til takeaway.

Leveret på aftalte tidspunkt?

Ja, det må vi sige. Maden kom 11 minutter tidligere, end vi havde bestilt. Jeg sætter stor pris på, at leveringen kommer nogenlunde til tiden. Leveringen var foretaget af Just Eat, og jeg synes, de er blevet rigtig gode til at holde den aftalte tid.

Passer bestillingen – er alt med?

Jeps, alt var som bestilt.

Råvarekvaliteten

Den virkede frisk og helt okay. Nu er sushi ikke ligefrem det nemmeste takeaway at vurdere råvarekvalitet på, men det var både visuelt og smagsmæssigt i orden.

Smag og velsmag

Fint velsmagende. Der var ingen fiskelugt, og fisken var flot og så frisk ud. Fiskestykkerne var ikke de tykkeste, jeg har set. Jeg var ikke helt oppe at ringe på sushiskalaen, men god gedigen hverdags-sushi uden snak.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen var okay, når vi taler om sushi i Aarhus. Selv om der var god smag, var det ikke på det niveau, hvor man bliver blæst ud af lokalet.

Leveringspris

Leveringsprisen var 79 kroner. Det er en okay pris, især når maden kommer til tiden.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i en pose fra Just Eat. Sushien var pakket pænt ind og var ikke rodet sammen. Indpakningen var ikke beskadiget.

Indpakning - takeaway fra Ginza Sushi i Aarhus

En anbefaling af Ginza Sushi vil jeg gerne give. Som takeaway og til prisen så holder den lille sushi-joint vand. Dog skal du være opmærksom på, at der ingen siddepladser er, så du bliver nødt til at bestille maden, eller hente den hos dem. Bestil takeaway fra Ginza Sushi her:

Anmeldelsen er skrevet af Jan L. Pedersen 

Ginza Sushi
Ryesgade 30 (Strøget)
8000 Århus C
Hjemmeside

Del artikel

Andre læser også