Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway fra Hot Buns i Aarhus – Er lukket

Af Line Ingwar Karlsen

I Mejlgade ligger konceptrestauranten Hot Buns. De har slået sig op på burgere i den bedre ende af burgerskalaen. Gourmetburgere kalder de deres burgere, men det er måske lige at stramme den lidt for meget. Vi er ikke på CanBlau eller Tickets i Barcelona. Men burgerne smager rigtig godt. Det skal de have.

 

Som noget relativ nyt er Hot Buns begyndt at sælge deres burgere som takeaway. Vi er meget kritiske over for takeaway. Der er alt for meget dårligt takeaway i Aarhus, desværre. Så når der endelig er et sted, som leverer god takeaway der både smager godt, og har en fair pris. Ja, så er det med at skrive om det. Hot Buns er blandt andet kendt for deres gourmetburgere og kvindelige serveringspersonale.

 

Dagens bestilling var fem burgere med tilbehør. Det fungerer således, at man skal bestille en burger. Man kan så efterfølgende købe tilbehør til, herunder fritter, dips og nachos.

 

Kæmpe burger

Den første og største var en The Hangover til 128 kroner. En burger med dobbelt bøf, bløde løg, spejlæg, kimcetta (bacon uden så meget fedt),svampeketchup, mayo og rødløg. Den er svær at spise, at for svær. Måske skulle man have lavet en større bolle og så beholdt en stor bøf i den. Et forslag til forbedring. Bøfferne var meget saftige og perfekt stegt. Burgerbollerne var okay. Hjemmebagte og sprøde.

The Hangover til 128 kroner fra Hot Buns i AarhusTil burgerne bestilte vi pommes frites, som var håndskårne. Vi fik også den anden version, twisters. Vores favorit var de håndskårne fritter. Prisen var 25 kroner per portion.

Håndskårne fritter fra Hot Buns i AarhusTwisters fra Hot Buns i AarhusDen stærke

Illegal Mexican var navnet på den burger. Chili smager godt i en burger, hvis man altså kan finde ud af, at finde den rigtig styrke i chilien. Det kunne de her. Bøffen var god og bollen var lys. Ikke en vild stærk burger men en burger med kraft i. Der var ikke meget grønt i denne her. Lidt mere salat ville ikke have skadet den. Guacamolen smagte fint og gik fint i spænd med salsaen.

Illegal Mexican fra Hot Buns i AarhusDen med blåskimmel ost og bacon

Ost er på en måde obligatorisk i en burger. Prisen var 98 kroner. Helt fair pris, dog synes vi der var sparet lidt på baconen. Ellers var vi tilfredse. Smagen os blåskimmelost var begrænset. Den var der, men ikke på nogen måde gennemtrængende.

Blue Cheese med grov bolle fra Hot Buns i AarhusBlue Cheeseburger fra Hot Buns i AarhusChorizo og manchego

Bullfighteren er en godt krydret burger, til dels på grund af chorizo og til dels grundet manchegoen og aioli. Den var også med salat, tomat og rødløg. Dejlig og harmonisk burger. Klart en favorit. 98 kroner var prisen.

Bullfighter burger fra Hot Buns i Aarhus

Som ekstra tilbehør købte vi en omgang nachos til 45 kroner. Der er ikke så meget af sige om den. De var kolde ved ankomst, men vi varmede dem i ovnen. De smagte fint og dippen dertil fejlede ikke noget.

En omgang Nachos med dip fra Hot Buns i AarhusMadens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var okay varm. Ikke på nogen måde brændvarm, men acceptabelt. Vi kunne nok ikke forvente det mere varmt en fredag aften. Dermed ikke sagt at burgere nu engang er bedst når de er varme. Så måske skulle Just Eat overveje varmeskabe i deres biler.

 

Leveret på aftalte tidspunkt

Nej, desværre. Leveringen kom 45 minutter senere end aftalt. Det var en fredag aften og alle ved at der er travlt. Vores margien er plus minus 20 minutter og det levede denne bestilling ikke op til. Leveringen blev foretaget af Just Eat.

 

Passer bestillingen – er alt med?

Ja, alt var som bestilt.

 

Råvarekvaliteten

Den virkede helt sikkert i orden. Salaten var frisk og bøfferne saftige.

 

Smag og velsmag

Det var velsmagende. Portionerne var store. De mættede godt.

 

Pris/kvalitetsforhold

Priserne er ikke lave. 98 kroner for en burger er ikke billigt, men det er en burger i den bedste klasse i burgerkategorien. Så derfor koster den også lidt mere end man normalt betaler for en burger. Fritterne koster 25 kroner per omgang plus dip. Det er en fair pris. De små bøtter dip koster 9 kroner per styk. Det er i overkanten for den mængde, men de smager helt udmærket. Hvis du ønsker en burgermenu, med to gange dip, er prisen 141 kroner. Samlet set er den fair.

 

Leveringspris

89 kroner for levering. Det er for meget synes vi. Men den fås billigere, men bare ikke med levering omkring 19 tiden. Men billigt er det ikke, og slet ikke når ventetiden var så lang.

 

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i poser og bakker. Alt var pakket pænt ind. Klart over gennemsnittet for takeaway. Intet var ødelagt, og maden var ikke rodet sammen. Så også ros her.

 

Oplevelsen med takeaway fra Hot Buns var god. Vi vil afgjort prøve det igen. Deres burgere var bedre end de fleste andres på takeaway-markedet. Priserne er ikke lave med det er nok niveauet for en burger i den kvalitet. Vi vil gerne anbefale takeaway fra Hot Buns og håber på at både Just Eat og Hot Buns bliver bedre til at styre deres leveringer.

 

Hot Buns

Mejlgade 12
8000 Aarhus C
Telefon +45 60 25 25 10
www.hotbuns.dk

 

Del artikel

Andre læser også