ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway fra Oishii Running Sushi

Efter et par mislykkende takeaway-leveringer, fik vi endelig noget takeaway, som var værd at skrive om. Ikke overraskende var det sushi.

Restauranten vi bestilte hos, ligger i Nørregade og er til tider ret velbesøgt. Konceptet som restauranten er blevet kendt på hedder ”running sushi”, hvilket er små serveringer(ikke kun sushi), der transporteres rundt i lokalet på et transportbånd. Og så napper man den servering, man har lyst til, når den kører forbi en. Smart vil nogen sige, mens andre vil kalde det lidt for poppet. Idéen er ikke skæv. Det er faktisk meget sjovt og hyggeligt at prøve at spise på den måde. Konceptet fungerer som en “all youcaneat”-buffet.

Oishii Sushi i NørregadeMenukortet byder på et flot udvalg, med mange forskellige stykker og med flere flotte detaljer. Blandt andet er der let grillet fisk, ål, hummer, kammuslinger, hjemmelavet dressinger og friturestegt maki med videre. Vi tog det lette valg, og holdte os til menuerne. Som vi vurdere det, så er der mere value for money ved at vælge blandt menuerne.

Boksene med vores takeaway fra Oishii Running SushiVi bestilte en stor menu. Nummer 103. Prisen var 289 kroner for 28 stykker. Sushien blev leveret i to bakker. Der var otte nigiri, seks futo maki, otte ura maki og seks hoso maki. Udover den omgang nappede vi også to nigiri med grillet laks. 40 kroner var prisen for begge stykker. Det var ikke billigt, men smagen af grillet laks var perfekt. Det gode ved en kæmpeportion er, at der ikke er så meget, man skal forholde sig til. Det er nemt at bestille en stor blandet omgang. 28 stykker passer perfekt til to voksne personer.

Vores Nigiri fra Oishii Running Sushi22 stykker sushi fra Oishii Running SushiSushi fra Oishii Running SushiMadens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var tilpas. Intet at klage over her. Sushi er også perfekt som takeaway. Klart vores favorittakeaway.

Leveret på aftalte tidspunkt

Ja, maden kom tre minutter før aftalt tid. Leveringen var med Just Eat. Det må siges, at være levering til tiden.

Passer bestillingen – er alt med?

Ja, alt var som bestilt.

Råvarekvaliteten

Frisk og helt okay. Der var ingen lugt fra fisken – kun den gode. Alt virkede frisklavet og så visuelt godt ud.

Smag og velsmag

Det hele var frisk og velsmagende. Risen kunne vi ikke klage over her. De havde en god konsistens og var på ingen måde for fugtige.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen var fair. Vi syntes, kvaliteten var  i orden. Fisk og smag var i orden. Stabilt uden de store overraskelser.

Leveringspris

39 kroner for levering. Det er billigt – faktisk mindre end vi regnede med. Rigtig stor ros til den pris.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i en pose fra Oishii Sushi. Alt var pakket pænt ind. Klart over gennemsnittet for takeaway. Intet ødelagt, og sushien var ikke rodet sammen.

Vi kan anbefale takeaway fra Oishii Sushi i Nørregade. Den dag, vi fik den her omgang, var alt tilfredsstillende. Både pris, kvalitet, levering til tiden var til topkarakter. Så ros for det – og en anbefaling herfra.

Sådan kom vores takeaway fra Oishii Running Sushi

Oishii Sushi

Nørregade 42
8000 Aarhus C
Email: kontakt@restaurantoishii.dk
Telefon: +45 8623 2666
Link til hjemmeside
 

[mappress mapid=”178″]

Del artikel