Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt på takeaway-kortet: MALT laver sin nordiske tapas-version 

Af Line Ingwar Karlsen

Nu er tapas jo spansk, og er navnet på små eller mindre, spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et større måltid. I dag er det ikke kun Spanien, som har patent på tapas. Den ses i alle mulige afskygninger, og i de senere år er kokke og restauranter i Skandinavien kommet med deres bud og fortolkning af tapas. Ofte med lokale råvarer. En af dem, som har set mulighederne, er MALT, som ligger i de gamle Ceres-bygninger i Aarhus. 

 

Køkkenchefen på MALT, Morten Steinmeyer Ell, har fortolket sit bud på, hvad nordisk tapas kan være. Det kan købes som takeaway fra tirsdag den 5. maj.

 

Nordisk tapas ser sådan her ud:

 

Udvalg af charcuteri

***

Rillette – sennep – cornichons

***

Asparges – varmrøget laks – hyldeblomst

***

Ceviche – melisse – æble – boghvede

***

Tomatsalat – Gammelknas (Arla Unika) – pesto

***

Humus – chili – kørvel

***

Kartoffelchips – løg og eddikepulver

***

Surdejsbrød

Prisen er 145 kroner pr. person – kan også bestilles til 1 person.

 

Du kan bestille den nordiske tapas og se, hvad der ellers er af takeaway fra MALT her: 

 

Nyt på takeaway-kortet: MALT laver sin nordiske tapas-version 

Nyt på takeaway-kortet: MALT laver sin nordiske tapas-version 

Nyt på takeaway-kortet: MALT laver sin nordiske tapas-version 

Nyt på takeaway-kortet: MALT laver sin nordiske tapas-version 

Nyt på takeaway-kortet: MALT laver sin nordiske tapas-version