Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse af Sørens take-away i Viby

Af Jan L. Pedersen

Det er længe siden, at vi har haft en fredag aften, hvor vi skulle spise hjemme. Det betød en aften med takeaway – og gerne noget vi ikke havde prøvet før. Vi havde hørt flere tale godt om Søren og hans takeaway tæt på Viby torv. Valget af Sørens var oplagt at prøve af flere grunde. Blandt andet er udvalget bredt, og priserne er ganske fornuftige. Noget andet, vi går op i, er, at maden helst ikke skal være kold ved ankomst. Transporttiden fra Viby til Åbyhøj er ikke lang, hvilket for os betyder mere varmt mad. Udvalget hos Sørens Takeaway spænder fra salater, sandwich, pizza, burgere – både med og uden fritter, pariserbøf, plankebøf, kyllinger, nuggets og rullekebab.

Sørens Takeaway på Holme Ringvej i Viby

Vi bestilte nachos med kylling, ost og salsa til 47 kroner. Det var mest som en lille appetizer til deling. Portionen havde en god størrelse. Osten var ikke den typiske cheddar, men et bud er en lys dansk ost. Fin cremet konsistens, så ros til den. Der  var en del ristet kylling i. Den var tydeligvis plukket, så det ikke var præfabrikeret optøet kyllingebryst. Tak for det.

Nachos med ost og kylling fra Sørens Takeaway i Viby

Afdelingen for burgere

Sørens burger lyder som indehaverens yndling. Ergo må der være noget stolthed over den, så den nappede vi. Man kan vælge mellem 200 og 300 gram hjemmelavet bøf. Vi bestilte den lille bøf, som skulle vise sig at være pænt stor. Som noget relativt anderledes var der rødbeder i bunden, foruden var der salat, rødløg, tomat, agurk og dressing. Prisen løb op i 55 kroner. Det var klart bedste valg den aften. En helt igennem vellavet burger med tilpas kød, grønt og dressing. Brødet var ikke det sædvanlige med sesam på toppen. Måske hjemmebagt. Det vides ikke, men ros til konsistensen, der var ikke så meget luft i det.

Sørens burger fra Sørens Takeaway i Viby

Anden burger var en mexican-style med jalapenos, salsa, løg, tomat, agurk og en rød salsadressing. I modsætning til Sørens burger var der ikke så meget grønt i, men til gengæld meget ost, salsa og jalapenos. Bøffen var også her pænt stor og saftig. Det er nok mere en mandeburger, stærk og uden for mange dikkedarer. Den smagte godt og var stærk på den gode måde. Det var bare en skam, det var en salatelskende kvinde, som havde bestilt den. Også her kostede den 55 kroner.

Mexican burger fra Sørens Takeaway i Viby

Klassisk sandwich

En lys sandwich med kylling og bacon fristede husets teenager. En stor en af slagsen med masser af kylling og bacon. Ved bestillingen kan man vælge mellem tre forskellige dressinger. Klasse. Prisen var 42 kroner. Fair og lav.

Sandwich med kylling og bacon fra Sørens Takeaway i Viby

En nummer tre

Sidste bestilling var en pizza med pepperoni til 50 kroner. Vi valgte en almindelig, selvom man også kunne få den som deep pan. Der var godt med ost og pepperoni på. Fin sprød bund. Så heller ikke her var der noget at komme efter, ud over ros.

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var okay varm, og med en temperatur lidt under det forventede. Måske skyldtes det travlheden. Vi så gerne maden mere varm, end det vi fik.

Leveret på aftalte tidspunkt

Nej, maden kom næsten 25 minutter senere end bestilt. Vi bestilte vores mad her. Det får os til at understrege, at man skal bestille i god tid en fredag aften. Leveringen blev foretaget af Just Eat, og de undskyldte forsinkelsen med travlhed.

Passer bestillingen – er alt med?

Ja, alt var som bestilt.

Råvarekvaliteten

Frisk og en del virkede hjemmelavet. Råvarer i den gode ende af skalaen. Kvaliteten var i orden – især til prisen er vi mere end tilfredse. Bøfferne var helt klart større end de 200 gram, vi bestilte.

Smag og velsmag

Det hele var velsmagende. Det eneste kritikpunkt, og det er måske mere et ønske, var mere salat og grønt i den mexicanske burger. Alt andet smagte rigtig godt. Store portioner som mættede godt.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen var fair. Vi synes, der er value for money.

Leveringspris

30 kroner for levering. Det er billigt – faktisk mindre end vi regnede med. Nogle gange må vi hoste op med 89 kroner, så stor ros for  den pris.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i en pose og en pizzakasse fra Just Eat. Alt var pakket pænt ind. Klart over gennemsnittet for takeaway. Intet var ødelagt, og maden var ikke rodet sammen.

En anbefaling fra os. Takeaway kan svinge meget i kvalitet. Vi var tilfredse med det, vi fik leveret den aften fra Sørens Takeaway i Viby. God mad til en yderst fair pris. Ventetid er altid irriterende, men 25 minutter en fredag er ikke alarmerende for os.

Sørens Take Away

Holme Ringvej 150
8260 Viby J
Hjemmeside

 [mappress mapid=”154″]

Del artikel

Andre læser også