Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tandlæge Aarhus: 6 gode tandlæger i Smilets by

Af Jonathan Sten Drivsholm

De fleste af os kender det: Det der med at stå og mangle en god tandlæge ret så akut.

Når først tandpinen rammer, er gode råd dyre. Så hvor går man hen, hvis man vil slippe for både smerter og lange ventetider?

I Aarhus er vi så heldige at have mange dygtige tandlæger – vi har samlet en håndfuld af dem i denne guide.

Tandlæge Aarhus: 6 gode tandlæger i Smilets by
Foto: Godt Smil Tandlægerne Aarhus

Godt Smil Tandlægerne Aarhus

Godt Smil Tandlægerne Aarhus er en del af Danmarks førende tandlægekæde, som åbnede første klinik tilbage i 2008.

Sidenhen er mere end en halv million patienter skiftet til Godt Smil, hvor der er fokus på høj kvalitet til en fair pris.

Hos din lokale Godt Smil Tandlæge i Aarhus er du i de bedste hænder, ligesom de over 13.000 andre patienter, der har givet Godt Smil 5 stjerner på Trustpilot.

Har du fået lyst til at spare op til 40% på især større tandbehandlinger, være sikret prismatch på alle tandlæger i Danmark og have en gratis konsultation i forbindelse med pristjek og faglig vurdering?

Så tag et kig forbi en af Godt Smil klinikkerne i Aarhus, der ligger centralt placeret i Østergade. Derudover har kæden også en klinik i Risskov og i Højberg. Klinikkerne er handicapvenlige, og der er gode parkeringsmuligheder i nærheden. 

Det er nemt og hurtigt at booke en tid, ligesom du kan chatte med klinikken på godtsmil.dk. Se alle fordele og betingelser her.

Tandlæge Aarhus: 6 gode tandlæger i Smilets by
Foto: Tandlægerne ved Åen

Tandlægerne ved Åen

Centralt placeret med en fantastisk udsigt til Magasin og Aarhus Å finder du Tandlægerne ved Åen.

Her bliver du mødt af et engageret og erfarent team bestående af tre tandlæger, en tandplejer og fem klinikassistenter, der garanterer tandbehandling af højeste kvalitet, så du altid går tilfreds derfra.

Tandlægerne ved Åen sætter en ære i altid at være up-to-date med den nyeste viden, og med deres omhyggelige og venlige tilgang står de klar til at holde dine tænder sunde.

Men det handler ikke kun om tænderne – det handler også om dig.

Tandlægerne ved Åen gør alt for, at du føler dig tryg og velinformeret under hvert besøg. For dem er en tillidsfuld relation forudsætningen for god tandbehandling.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid, kan Tandlægerne ved Åen kontaktes på telefon 86 13 38 38.

Hvor: Frederiksgade 1, 3. sal, 8000 Aarhus C

Tandlæge Aarhus: 6 gode tandlæger i Smilets by
Foto: Aros Tandlægerne

Aros Tandlægerne

I juli 2023 åbnede Aros Tandlægerne dørene til en spritny tandklinik i Friskohuset tæt på Ceresbyen.

Det særlige ved klinikken er, at alt er samlet under samme tag, hvilket betyder, at du som patient kan få lavet alt fra et almindeligt tandeftersyn til kosmetiske behandlinger såsom tandblegning eller usynlig tandretning ét og samme sted.

Aros Tandlægerne kan også tilbyde kirurgiske behandlinger ved Specialtandlægerne, så hvis du går rundt med en visdomstand, der driller, kan du blive henvist til en af klinikkens dygtige kirurger, der både kan tage de større røntgenbilleder og scanninger, der sikrer dig den bedste vurdering og behandling.

Om du står og har brug for kirurgiske, kosmetiske eller akutte behandlinger, så kan du hurtigt få en tid inden deres udvidede åbningstider.

Aros Tandlægerne har løbende kampagner med gode priser, så hold øje med dem på de sociale medier for et godt tilbud.

Hvor: Daugbjergvej 26A, 8000 Aarhus C

Tandlæge Aarhus: 6 gode tandlæger i Smilets by
Foto: Tandlægerne Silkeborgvej 297

Tandlægerne Silkeborgvej 297

Tandlægerne Silkeborgvej 297 ligger i hjertet af Aabyhøj. Her møder du klinikassistenter, tandplejere, tandlæger samt specialtandlæge i tand-, mund-, kæbe- og parodontalkirurgi.

Tilsammen tilbyder klinikken en bred vifte af ydelser. Lige fra de almindelige tandeftersyn og kosmetiske tilretninger til specialbehandlinger, kæbekirurgi, implantater og avanceret parodontitisbehandling.

På tandklinikken elsker man glade patienter. Derfor er tryghed og grundighed i fokus. Alle prioriterer dialogen med patienten højt, så man sikrer at finde den helt rette løsning hver gang.

Tandlægerne Silkeborgvej 297 ligger lige over for Aabyhøj Kirke. Der er gode forbindelser med offentlig transport, og kommer du i bil, kan du parkere gratis lige bag klinikken.

Du kan kontakte klinikken på telefon 86 15 43 44 eller se mere på www.silkeborgvej297.dk

Hvor: Silkeborgvej 297, 8230 Åbyhøj

Tandlæge Aarhus: 6 gode tandlæger i Smilets by
Foto: Tandlægerne Grundtvigsvej

Tandlægerne Grundtvigsvej

Hos Tandlægerne Grundtvigsvej er du i trygge hænder.

Her møder du både tandlæger med erfaring i implantater, tandlæger med lang erfaring indenfor æstetisk og kosmetisk tandbehandling – herunder også tandregulering med Invisalign (den ”usynlige” tandbøjle) – tandlæger der har dygtiggjort sig i bidhævning samt yngre tandlæger, der har den sidste nye viden med fra tandlægeskolerne.

Herudover har de et stærkt team af tandplejere, som er fuldstændigt opdaterede på den forebyggende tandpleje – herunder eftersyn, tandrensning og parodontosebehandling.

Tandlægerne Grundtvigsvej tilbyder alle former for tandbehandling: Røntgen og 3D scanning, Paradentose behandling, Fyldninger, Rodbehandling, Kirurgisk behandling, Kroner og broer, Tandimplantater, Proteser, Kosmetisk behandling, Bidhævning og rekonstruktion, Tandregulering og Tandblegning.

Og så er der endda gratis parkering lige udenfor døren.

Hvor: Grundtvigsvej 16, 8260 Viby J

Tandlæge Aarhus: 6 gode tandlæger i Smilets by
Foto: Tandlægerne Store Torv 16

Tandlægerne Store Torv 16

At gå til tandlæge handler om at føle sig tryg og få professionel vejledning. Du har kun et sæt tænder, og derfor skal du passe på dem.

Tandlægerne Store Torv 16 gør altid deres bedste, for at du føler dig tryg og rolig. For dem er det vigtigt at være nærværende og tage sig god tid til dig og din behandling.

Her er man bevidste om, at det for mange kan være grænseoverskridende og ubehageligt at tage til tandlæge, fordi det ofte bliver forbundet med smerte, den velkendte lugt af tandlæge og for nogle endda også decideret tandlægeangst.

Det bliver taget meget alvorligt hos Tandlægerne Store Torv 16, der altid er omsorgsfulde og opmærksomme, og som hjælper dig hele vejen igennem behandlingen.

Tandlægerne udfører stort set alle former for tandbehandling. Her er ingen opgave for stor.

Hvor: Store Torv 16, 2. sal, 8000 Aarhus C

Del artikel

Andre læser også