Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tapas fra hele verden: Kom til World Tapas Day på Aarhus Central Food Market

Af Jan L. Pedersen

Spansk tapas, israelsk tapas, græsk tapas og nordisk tapas. Det er blot nogle af de tapaslækkerier, aarhusianerne kan smage på, når Aarhus Central Food Market inviterer til World Tapas Day – Tapas fra hele verden. Det sker lørdag d. 15. juni på Skt. Knuds Torv.

 

Aarhus Central Food Market inviterer for tredje år i træk på smagfulde tapas-specialiteter til World Tapas Day 2019. I løbet af dagen lørdag den 15. juni kan man svælge i alverdens tapaslækkerier, nyde smagen af sommer med et køligt glas sangria og bevæge hofterne til livlige toner fra livebandet Greatest på det hyggelige Skt. Knuds Torv midt i Aarhus.

Tapas fra hele verden: Kom til World Tapas Day på Aarhus Central Food Market

”Begivenheden har de sidste par år været en stor succes, og vi har derfor valgt at udvide og gå all in i år. Hvorfor nøjes med spansk tapas, når madbodernes dygtige kokke kan byde på smagsoplevelser fra hele verden? Det bliver en sommerfest uden lige med tapas fra alle verdenshjørner, livemusik og sangriabar på torvet, og vi glæder os utroligt meget til at byde folk velkomne,” fortæller Mette Resdal Koch, projektkoordinator på Aarhus Central Food Market.

 

Smag på sommerstemning midt i Aarhus

Målet med World Tapas Day er at omdanne Skt. Knuds Torv til en smagfuld og festlig oase med masser af sommerstemning, duft af frisklavet tapas, iskolde drinks og livlige toner fra hele verden. Arrangementet finder sted lørdag d. 15. juni fra kl. 11.30 til kl. 21.00.

Tapas fra hele verden: Kom til World Tapas Day på Aarhus Central Food Market

World Tapas Day – Tapas fra hele verden er arrangeret af Aarhus Central Food Market. Arrangementet er for både børn og voksne, og tilmelding er ikke nødvendigt.

 

Læs mere begivenheden på Aarhus Central Food Markets hjemmeside: 

 

Praktisk info:
Tidspunkt: Lørdag d. 15. juni 2019 kl. 11.30-21.00
Musik: Live bandet Greatest spiller fra kl. 14-17 (3 x 45 min.)
Hvor: Aarhus Central Food Market, Skt. Knuds Torv

 

Del artikel

Andre læser også