Tapas og Coq Au Vin: Kendt restaurant udvider med take away-afdeling
Tilbage i december kunne vi glædeligt fortælle om byens nyeste surdejsbageri, Berta, som åbnede på Frederiksbjerg med et skønt udvalg af snurre, snegle, croissanter samt surdejs- og rugbrød,
Det nye surdejsbageri Berta får nu selskab af en helt ny takeaway-afdeling ved navn ‘Ved Siden A’.
Det er naboen og restauranten Hærværk, som står bag det nye tiltag, der byder på tapas og god husmandskost med det bæredygtige, økologiske og lokale fokus, som man kender det fra Restaurant Hærværk.
Vilde åbningstilbud resten af januar
I forbindelse med Ved Siden A’s ”soft opening” er de klar med et par gode åbningstilbud. Du kan eksempelvis få stedets lækre tapasanretning med 4 slags charcuterie, fire forskellige oste og tre slags tapenader for kun 120 kroner per person.
Færdigretterne, der blot skal varmes, kan du få for 100 kroner, og her byder udvalget blandt andet på retter som Bøf Stroganoff og Coq Au Vin. Tilbuddene gælder resten af måneden ud.
I butikken kan du også købe naturvin fra Reduktivt samt en masse andre lokaltproducerede drikkevarer, så du kan få en komplet middag med hjem.
Ideen og håbet er, at Berta – Ved Siden A med tiden bliver stedet, hvor du kommer ind for at hente kvalitets-takeaway og bagværk fra den øverste hylde.
Berta holder åbent fra 07-14 alle hverdage, mens Ved Siden A holder åbent fra torsdag til lørdag fra 11-19.
Hvor: Frederiks Alle 105B