ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Teater klar til ny sæson: Et bombardement af forestillinger

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: PR.
Foto: PR.

Genåbningen inkluderer blandt andet byens teatre, og i dag har Teater Katapult offentliggjort deres program for sæsonen 2021/2022.

Katapult holder til på Godsbanan i Aarhus, og der er nok at glæde sig til i den kommende sæson.

Kvindeligt oprør, Big Mother-sci-fi, hardcore virkelighed med hjemvendte soldater samt en hårdnakket insisteren på det internationale med blandt andet et colombiansk livtag med kokain-svøben.

Publikum skal føle sig beriget

Med mindst 24 unikke forestillinger og shows og snuden i det eksistentielle spor sigter Teater Katapult på aldrig at lade publikum gå ud af teatersalen med en følelse af kun at være blevet underholdt. Det skriver teatret i en pressemeddelelse.

“Vi lægger an til et regulært bombardement af forestillinger.

Med det alsidige og omfangsrige program for den kommende sæson 2021/22, som vi lancerer nu, holder vi fast i, at det gerne både må være oplysende og dannende at gå i teatret hos os.

Vores mål er, at du som publikum altid vil føle dig beriget, når du kommer ud fra en forestilling på Teater Katapult,” udtaler Katapults teaterchef, Torben Dahl, i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at når teatret tager vigtige, eksistentielle og også samfundsaktuelle emner op, så er det også, som Katapults husdramatiker Anna Skov gerne siger, for at ”fortælle om det at være menneske lige nu og her.”

Teater Katapults næste egenproduktion, AT BRØLE MED SAMMENBIDTE LÆBER – om kvinder og oprør (3.-15. marts og 18.-25. marts 2022), indleder det, man kunne kalde et power-feminint forår i teatrets kommende sæson.

Du kan læse mere om sæsonen og de mange forestillinger her.

Du kan blandt andet også komme med til DM i Poetry Slam i juni.

Del artikel

Andre læser også