Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Teatret Svalegangen: Motionscomedy, idioti, magi og masser af grin

Af Jan L. Pedersen

Zulu Comedy Festival flytter igen ind på Teatret Svalegangen. Det er 5. år teatret lægger scene til grin og løjer med komikere fra hele landet, og igen i år er missionen at vise, at comedy er langt mere end en mand og en mikrofon – og handler om andet end pik og patter. 

 

’Danmark har et væld af dygtige komikere indenfor meget meget forskellige undergenre af komik. Hos os på Teatret Svalegangen præsenterer vi lidt for alle lige fra det klassiske stand-up til tryl, teater og sågar motionscomedy. Kom og grin med os’, siger Mette Rønne, som er kaptajn på Zulu Comedy festival på Teatret Svalegangen. 

 

Løb en tur med en komiker  

For første gang i Aarhus, kan man opleve showet RUNEDY som består af to dele. Første del er en 5 km. løbetur med komikeren Jakob Svendsen og anden del er et show med selvsamme komiker. Man løber simpelthen fra gaden og direkte ind i salen, hvor man damper af til et godt grin. Jakob svenden er også på programmet med showet ER I GANG, hvor han afprøver hvordan det går hvis publikum får lov at bestemme hvad showet skal handle om. 

 

English night  

Der er også noget for de engelsktalende borgere i Aarhus. Fredag d. 6. Sep. disker Jefferson Bond op med showet MY LIFE AS A ROCKSTAR ASTONAUT som kredser om løgn og latin. Aftenens rundes af med en episk kamp om publikums gunst i LIP SYNC BATTLE, hvor komikere dyster i at mime til kendte melodier. Det er ligeså fjollet som det lyder, og afsindigt sjovt. Showet styres af komiker Henriette Thuesen. 

 

En kvindes seksualitet i en mands mund  

I showet UFOREBREDT kastes en uforberedt mand ud på dybt vand. Han får et manuskript på scenen, som han aldrig har set før og skal så læse op derfra. Manuskriptet er en anonym kvindes private skrivelser om sin seksualitet. Tidligere har bl.a. Mick Øgendahl, Tobias Dybvad og Simon Talbot været den enelige mand på scenen. I Aarhus er det komiker Jonas Mogensen som står på scenen. 

 

TEATER OG TRYL 

Comedy er også trylleri. Den flerdobbelte Danmarksmester Mortenn har premiere på sit første soloshow MORTENNs OKAY KORTTRICKS, hvor han viser hvorfor det er lige præcis ham der vinder DM år efter år. Comedy er også komik i teaterform og derfor er DEN KOMISKE TRAGEDIE på programmet. Det er en komedie om at finde sin rolle og besejre frygten. Genkendelige temaer pakket ind i humor. 

 

PÆDAGOGERNE KOMMER

 Der er ikke mindre en to uddannede pædagoger på plakaten. Begge har lag erfaring som komikere og bruger deres uddannelse i deres shows. Aarhuskomikeren NP Henriksen byder på showet DE 5, hvor publikum får 5 lidt længere historier fra hans hverdag. NP Henriksen skiller sig ud ved gentagne gange at eksperimentere med formen på comedy. Han er også del af det hold, som til dec. præsentere XMAS CABARET på Teatret Svalegangen. Steen Moltzen er med egne ord lidt et fjols og med showet SÅ HØRER MAN LIGE IDIOTEN tager han ejerskab over egne intellektuelle evner eller mangel på samme. 

 

Billetsalget er i gang og billetterne ryger lystigt over disken. Velkommen til 5 dage med masser af grin! 

 

ZULU COMEDY FESTIVAL 

 

Program 2019  

Fredag den 30. august klokken 19.00 Mortenns Okay Korttricks 

Lør. d. 31. Aug. 17.00 Den Komiske Tragedie 19.30 De 5 

Tors. d. 5. Sep. 19.30 Så hører man lige idioten 

Fre. d. 6. Sep. – ENGLISH NIGHT 18.00 My life as a rockstar astronaut 19.30 Lip Sync Battle 

Lør. d. 7. Sep. 14.00 Runerdy 18.30 Uforberedt m. Jonas Mogensen 20.45 Er i gang 

 

FAKTA

EVENT ZULU COMEDY FESTIVAL:  30. AUG – 7. SEP

STED: TEATRET SVALEGANGEN, ROSENKRANTZGADE 21, AARHUS C SCENE LILLE SCENE

PRISER: 45 KRONER – 140 KRONER.

BILLETTER: WWW.SVALEGANGEN.DK 

 

 

TEATRET SVALEGANGEN

Rosenkrantzgade 21

Tlf.: 8613 8866

8000 Aarhus C

Mail: post@svalegangen.dk

www.svalegangen.dk 

 

 

Del artikel

Andre læser også