ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skolegade: Ny ginbar inviterer til åbningsfest med gratis gin & tonics

Af Line Ingwar Karlsen

Fredag d. 22. februar slår Aarhus’ nye ginbar, The Bird & The Churchkey, for første gang dørene op i Skolegade 23 med stor åbningsfest og gratis gin & tonics.

 

Der bliver rig mulighed for at stifte indgående bekendtskab med det blomstrende ginunivers, når The Bird & The Churchkey, som har speciale i den enebærholdige drik, på fredag åbner i Skolegade. Åbningsfesten letter klokken 16.00 med gratis gin & tonics i to timer og fortsætter hele aftenen og natten.

 

Ginnørderi og fest

Med over 190 forskellige flasker på hylderne er der være noget at opleve for både gin-novicer og garvede gindrikkere på The Bird & The Churchkey. ”Vi er ret nørdede, og det afslører vores udvalg også. Vi vil gerne vise vores gæster hele paletten af alt den gode gin der bliver lavet – man skal kunne få udvidet sin horisont, når man besøger os,” lyder det fra Christian Tønnesen, partner og daglig leder. Han understreger samtidig, at barens nørdede side ikke er en hæmsko for den festlige stemning. ”Vi er ikke ret højtidelige omkring det vi laver, så selvom vi gerne snakker gin i timevis, så er det mindst ligeså vigtigt for os at holde en fest sammen med vores gæster hver aften. For os går det hånd i hånd, og så er vi heller ikke mere gin-fanatiske end, at vi også har et stort udvalg af både fad- og flaskeøl”

 Skolegade: Ny ginbar inviterer til åbningsfest med gratis gin & tonics

Moderne pub med plads til alle

The Bird & The Churchkey har især fundet inspiration i den klassiske engelske pub og kalder selv konceptet for en moderne pub med et skandinavisk islæt. ”Det den klassiske engelske pub virkelig kan, er at der er plads til alle på tværs af alder og demografi, og at der er rum til både rolig hygge og stor fest. Sådan er det også hos os. Vi vil gerne være vores gæsters anden dagligstue – et sted hvor man føler sig hjemme, og derfor er indretningen også præget af et skandinavisk islæt, som besøgende kan identificere sig med og befinde sig godt i,” siger Christian Tønnesen.

 

Info om åbningsfest:

The Bird & The Churchkey, Skolegade 23

Gratis Gin & Tonics fra 16-18

Happy Hour fra 18-19

Åben til 04.00

 

Skolegade: Ny ginbar inviterer til åbningsfest med gratis gin & tonics

 

Del artikel