Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

The Blast Supper – Eat your gender bias: Gratis mad, drikke og underholdning i smukke omgivelser

Af Freja Dumont
rrem
rrem

Pladsen ved Skt. Olufs Kirkegård (græsplænen mellem havnen og Den Rustikke og Ris Ras) danner de kommende dage rammen om The Blast Supper – eat your gender bias. Det hvide telt pryder på græsplænen, hvor det trekantede bord med præcis 39 glas i forskellige farver er linet op. Symbolerne springer i øjnene. Er det den sidste nadver, Treenigheden eller noget helt andet det handler om?

 

Judy Chicagos, “The Dinner Party”

Nok nærmere bare en god ide om at sætte fokus på kønnene, en sjov oplevelse og underholdning i andre omgivelser fremfor de store overvejelser. Inspirationen kommer af kunstneren Judy Chicagos, “The Dinner Party”, der tænkte værket som et opgør med en historisk mangel på anerkendelse af kvinder og deres bedrifter. Rundt på plænen hænger t-shirts med forskellige motiver. Kunstneren bag hedder Agnete Bertram.

 

Klokken 21.00 tager gæsterne plads på træstubbene til det gratis arrangement. Der kommer lidt i glassene, og undervejs vil der være danseshow, der kommer lidt tæt på. I teltet ved siden af står en kvinde i rødt og laver en let anretning til gæsterne.

 

Se solopgangen

Aftenens arrangement er udsolgt, men der er plads til at se med fra sidelinjen. Ellers går det løs igen i morgen klokken 21. Søndag foregår arrangementet klokken 6, hvor man efter nattens fest kan se solopgangen og nyde lidt mad og drikke.

 

Gratis, men tilmelding til i aften her

rrem