Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

The Burger Concept åbner i Viby: Få burger & fries fra 20 kroner

Af Freja Dumont
Foto: The Burger Concept
Foto: The Burger Concept

Den fremadstormende burgerkæde The Burger Concept åbner fredag d. 30. juli deres nye restaurant i Viby.

I den forbindelse inviterer de deres nye kommende gæster til prøvemiddag, hvor du har muligheden for at smage deres saftige burgere og sprøde fritter fra kun 20 kr. dagene op til åbningen.

Men du skal skynde dig! Tidspunkterne plejer nemlig at gå som varmt brød, så du skal skynde dig at slå til inden det er for sent. Prøvemiddagene afholdes på følgende dage og tidspunkter:

Tirsdag d. 27/7 fra kl. 11.00-14.00 & 16.00-18.30

Onsdag d. 28/7 fra kl. 12.00-15.00 & 16.00-18.30

Torsdag d. 29/7 fra kl. 11.00-14.00

Sådan bestiller du din prøvemiddag

Du kan bestille din prøvemiddag HER. Der er tale om først til mølle princippet, så vent ikke for længe med at bestille. Maden kan kun hentes som take away og der kan maks bestilles 5 gange burger & fries pr. ordre.

Den nye restaurant ligger i Viby Centret, så elsker du en god burger med sprøde fries, er det nu skal slå til.

Prøvemiddagen afholdes for at træne personalet op til den endelige åbning d. 30. juli.

“Vi afholder altid disse prøvemiddage op til vores åbninger, for at træne vores nye personale i vores arbejdsgange og procedurer,” fortæller Camilla Bach Sørensen som står for oplæringen og rekrutteringen af det nye personale.

Lover 100 gratis burgere fredag d. 31. juli

Udover at forkæle de nye gæster med lækre burgere og sprøde fries til billige penge op til åbningen, så inviterer burgerkæden også på en gratis burger til de 100 første gæster i restauranten, når den slår dørene op fredag d. 31. juli kl. 11.00.

Ud over gratis burgere på åbningsdagen, så lover brødrene også, at der vil være mulighed for at vinde lækre præmier fra hele menukortet, uddeling af smagsprøver samt en live DJ hele dagen.

– Det er en fest for os hver gang, når vi åbner en ny restaurant. Jeg tror, at jeg kan tale på både Mortens og mine egne vegne, når jeg siger, at processen fra at vi underskriver et lejemål til at restauranten står klar på åbningsdagen, er en af grundene til, at vi elsker at gå på arbejde hver dag! fortæller Simon Franck.

Del artikel

Andre læser også