Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

The Burger Shack: Vind et livs forbrug af burgere

Af anders@sommersangdigital.dk

Vi kender alle en person, der måske bruger lidt for mange penge på burgers. Er det måske dig? Så er det nu du skal læse ekstra grundigt, for den fremadstormende burgerkæde The Burger Shack udlodder netop nu et helt livs forbrug af deres prisvindende burgers. Du læste rigtigt. Gratis burgers. Resten af livet.

 

“Vi er 5 forskellige nationaliteter på vores hovedkontor, og vi har, for at sige det mildt, fået VM-feber og konkurrerer selvfølgelig internt, om hvem der er bedst til at kalde udfaldet af dette års verdensmesterskab i fodbold. Derfor har vi lavet en liga på VM-Manager på holdet.dk, og for at gøre det endnu mere interessant, tænkte vi at vi ville invitere alle burgerglade fodboldfans til at være med. Og så skal den ultimative præmie selvfølgelig til,” siger Mathias Nyhuus, kommunikationsansvarlig hos The Burger Shack.

 

Reglerne er simple: opret dig på holdet.dk og tilmeld dig The Burger Shack’s liga (du finder linket i bunden af artiklen). Den person, som når VM slutter har flest point, vinder det gyldne kort med et livs forbrug af burgers (52 burgers om året, resten af livet.)

 

Direkte link her

Kodeord: burger

Del artikel

Andre læser også