ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

The Diner – forrygende gode ribs uden snak

Af Line Ingwar Karlsen

Forleden var vi i Racehall, som er Europas største indendørs racerbane. Den ligger i Viby. Ved indgangen til hallen ligger The Diner. Den passer godt ind i rammerne – eller maden gør. Vi havde læst om deres ribs. De skulle, efter sigende, være gode. Nu er det jo burgerne, The Diner er kendt for, men da vi gik derfra, syntes vi faktisk, deres ribs var bedre. The Diner er meget amerikanske i deres koncept. Enten kan man lide det, eller så kan man ikke. Meget at deres mad kunne du lige så godt, have fået på en diner i USA. Så du skal ikke forvente burger, som er tilpasset til det nordiske køkken.
The Diner i Viby

Du kan ikke lige se det, hvis du ikke lige ved det

The Diner i Viby skal man vide, hvor ligger. Den er godt gemt inde midt i Racehall. Men det gør ikke noget. Blot et plus, at man ikke altid sidder til offentlig skue. Der var fint med mennesker. Tjeneren var ikke helt oppe i gear, men vi fik da vristet ud af ham, hvor vi måtte sidde. Efter lidt tid kom han ned til os. Han var ikke klar over tilbuddet på deres ribs, men det blev han så efterfølgende.
Først race og så burger

Mere end ribs

Vi bestilte nachos til 59 kroner. Der var ost, guacamole, salsa og sour cream. Nyrørt avocado og en anstændig salsa. Flere lag ost uden det blev vulgært. Det var de runde amerikanske nachos, og ikke de typisk trekantede man normalt spiser i Danmark.
The Diner i Racehall - set udefra

Gode ben

500 gram The Diner langtidsmarinerede Ribs, bagekartoffel, en hjemmelavet coleslaw, en 1/2 majskolbe og The Diners hjemmelavet BBQ-sauce. 129 kroner var prisen. Kødet var mørt som smør. De smagte godt, selvom BBQ saucen burde være mere ensartet og gerne mere sprød. Men det ændrede ikke på smagen. Forrygende og helt uden fedt på. Til prisen de bedste i Aarhus. Deres coleslaw var ganske god, selvom benene tog alt opmærksomheden.

Ribs hos The Diner i Viby

Ny bolle – tak for det

Vi valgte en Oklahoma til 89 kroner. Ifølge tjeneren var det en klassiker. Bollerne er ikke, som de plejer. Ikke flere købeboller her. Nej, en lys bolle med mere fylde i. Overraskende god, da de fleste burgersteder ikke har meget fokus på bollerne. Udover løg, pickles, Heinz, French var der dobbelt amerikansk ost og bacon i. Selvom bøffen ikke var rosa, smagte den godt. Dejligt krydret. En helt igennem anstændig burger.
Oklahoma burger - The Diner i Viby

Kylle, rylle i Kansas

En Kansasburger med kyllingebryst vendt i egen krydderiblanding. Kyllingen smagte overraskende godt. Fin crispy og perfekt saftig. Dobbelt bacon, tomat, salat, hvidløgsmayo og Heinz ketchup. En enkel burger uden så meget dikkedarer. I grunden befriende. Den smagte forrygende godt, og er en af favoritterne hos The Diner.

Kansasburger hos The Diner i Viby

Lidt 80´er agtigt

En klassisk B.L.T sandwich med masser af bacon, sprød salat og tomat smurt med mayo måtte vores vores “halvamerikaner” test. BLT står for bacon, lettuce og tomato. 69 kroner var prisen. Ikke så meget nyt her. En kombination som altid fungerer. Mayoen var doseret med en rund hånd, men det gjorde ikke noget.

BLT hos The Diner i Viby

Vores regning

Lød på 729 kroner for godt med mad til fire voksne. Vi bestilte en del mere mad, end vi kunne spise, blot for at teste det. Det var en fair pris. Vi følte, at vi havde fået noget for pengene. Dejlig følelse. En burgermenu er rigeligt til at blive mæt af.

 

Vurderingen

Maden var god. Her var ikke noget at komme efter. Betjeningen virkede lidt sløve i Viby. Men vi er også vant til The Diner i M.P. Bruuns Gade, og de er for alvor gode til service og betjening. Prisen var fair. Indretningen cool og autentisk. De laver burgere, som de gør i USA. De tilpasser sig ikke til den danske smag, ved at bakse en masse kompromiser sammen. Tak for det. Enten kan du lide maden – eller så kan du ikke. Vi fire elsker The Diner. De er på mange måder sin egen, og begyndte med gode burgere før alle de “nye” håndholdte burgerbarer kom til. Du ved dem med hønsenet, skovmandsskjorter, hipsterskæg og gamle brædder. Deres ribs slår det meste i Aarhus. Det er ikke til diskussion. Alt i alt en god omgang mad. En anbefaling er på sin plads. Eneste ønske er, at personalet i Viby kommer en smuttur på udveksling i M.P. Bruuns Gade, så de kan se, hvad god service er for en størrelse. En anbefaling til The Diner herfra!

 

The Diner – Viby

Hasselager Centervej 30
8260 Viby J
Telefon: +45 86 28 01 70
Link til hjemmeside

 

Del artikel