Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

The Hideout Cocktailbar: Ny cocktailbar er åbnet ved åen

Af anders@sommersangdigital.dk
Gürkan Gursoy til venstre og Burak Morali til højre. De brænder for deres nye cocktailbar langt ind i deres hjerter. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen
Gürkan Gursoy til venstre og Burak Morali til højre. De brænder for deres nye cocktailbar langt ind i deres hjerter. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Ledelsen af selve baren i Restaurant Clemens Gastro & Bar er blevet overtaget og lavet om af et par ambitiøse herrer og hedder nu The Hideout Cocktailbar.

 

Han er en af Danmarks bedste bartendere og blev ved det DM sidste år nummer tre. Burak Morali har netop åbnet en ny cocktailbar sammen med kammeraten Gürkan Gursoy. De har valgt at kalde den The Hideout Cocktailbar, og den er blevet til i et samarbejde med Restaurant Gastro, da baren ligger i stueetagen og kælderen af restauranten.

 

“Det startede egentlig lidt i sjov for et par måneder siden, men så blev det alvor,” siger 33-årige Burak Morali, der tidligere har været barchef på Fidels og Castenskiold.

 

Ikke for teenagere

For Burak Morali og Gürkan Gursoy er det vigtigt, at The Hideout Cocktailbar er et sted, hvor folk både kan hygge sig i de sorte lædermøbler, men også kan danse og høre musik.

 

“Det her er et eksklusivt sted, hvor man skal være 23 år for at komme ind, vi har ikke lyst til, at det skal være et sted for unge teenagere, med mindre de er over 18 og følges med deres forældre. Vi vil gerne give vores gæster en god oplevelse, og at de tager herfra med et smil,” siger Gürkan Gursoy.

 

En drøm

De to herrer har kendt hinanden i en årrække og har haft det som en stor drøm at åbne deres eget. De har også forsøgt sig flere gange i Aarhus uden held, men nu er det altså lykkes.

 

“Vi rejser tit sammen, og da vi var på Mallorca, var vi inde på en bar, hvor vi sagde til hinanden: ‘Hvis vi bare havde sådan et sted, så ville det være fedt.’ Det har vi fået nu. Vi synes, der manglede noget som det her i Aarhus, når vi selv har været ude. Der har ikke været noget sted, hvor man både kan få gode cocktails, hygge og dans,” siger Gürkan Gursoy.

 

De to kammerater har fået deres drøm omfyldt ved at samarbejde med Restaurant Gastro og sparre med indehaveren af Gemmestedet, Erkan Üsüdür, der også er investor i den nye cocktailbar.

 

For at skabe en god stemning for gæsterne, er der altid en fra personalet, der går rundt blandt bordene for at sikre sig, at alle har det godt og hygger sig.

“Vi har fokus på at give en god service. Vi brænder virkelig for det her langt ind i vores hjerter,” lyder det fra de to.

 

Fakta

  • Hver torsdag er der salsa med Cubanisimo
  • Der er DJ på – Christoffer Thielke ‘Stuf’ og Kenan Jensen
  • Man kan også få drinks fra The Hideout Cocktailbar, hvis man spiser mad i Restaurant Gastro.
  • Burak Morali har selv opfundet flere af cocktailsene på barkortet, og han laver naturligvis også sin drink, der gav ham bronze til DM

 

Del artikel

Andre læser også