Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis koncert: The Land Band spiller live i Kunsthal Aarhus 

Af Freja Dumont

Fredag den 14. august klokken 17 til 19 byder Kunsthal Aarhus, der har til huse på J. M. Mørks Gade 13 i Aarhus, på gratis udendørs koncert med det moderne country rock-band The Land Band. Koncerten er en siddekoncert. Der bliver sat stole op i forsvarlig afstand og med personale fra kunsthallen til at vejlede og sikre, at alt forløber, som det skal.

 

Soundtracket

Det danske countryrock-band The Land Band har lavet soundtracket til den aktuelle udstilling LAND i Kunsthal Aarhus. Oplev denne fredag bandet fremføre deres numre live.

 

Stemning i bredformat

Der bliver både smægtende lyd af steel guitar, svingende beats fra rytmegruppen og dragende fortællinger fra forsanger Christen Brunsgård, når The Land Band giver deres bud på moderne countryrock med højt til loftet og stemning i bredformat. Landskabet står i centrum af deres univers, og det skinner igennem i de mytologiske og samtidig jordnære tekster og i musikkens atmosfæriske kvaliteter.

 

Garvede musikere

The Land Band er en konstellation af garvede musikere fra det danske musikmiljø, som har lavet noget så særligt som et soundtrack til deres aktuelle udstilling LAND. 

 

Gratis koncert: The Land Band spiller live i Kunsthal Aarhus 

 

Når nu vejret bliver så lækkerlunt, som profeterne lover, kan du i solskinnet glæde dig til, at The Land Band lægger behagelig lyd til en varm brise.⁠​

 

Line-up

Sang og rytmeguitar: Christen Brunsgård

Leadguitar: Klaus Møller

Bas: Henrik Poulsen

Trommer: Tobias Lange

Keys: Jesper Andersen

Pedal steel: Ole Albrechtsen.

 

Open-air biograf

Næste fredag, den 21. august, holder Kunsthal Aarhus open-air biograf. Her bliver der sat bænke op, og ellers anbefales det at medbringe tæpper. Der vil blive markeret sikre vejbaner til forsyninger og toilet. Filmens titel er ‘Sphere’/Kuglen.

 

Kunsthal Aarhus

J. M. Mørks Gade 13
8000 Aarhus C
Website:

 

 

Del artikel

Andre læser også