Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusiansk café med nogle af byens bedste croissanter er lukket

Den australske café The Lazy Wombat lukker på ubestemt tid efter blot et par år i Ceresbyen

 

Bor man i Aarhus og holder meget af croissanter, så har man sikkert hørt om caféen The Lazy Wombat i Ceresbyen. Forhåbentlig har man også været forbi for at smage på den australske cafés populære bagværk, for har man ikke det, så går der lang tid, før det igen bliver muligt. Hvis det altså bliver muligt igen. For på The Lazy Wombats Facebook-side meddelte caféen lillejuleaften, at den “lukker på ubestemt tid,” som det bliver formuleret i opslaget.

Aarhusiansk café med nogle af byens bedste croissanter er lukket

“Jeg vil gerne takke alle mine fantastiske medarbejdere for alt, hvad de har lagt i dette fantastiske, lille sted,” lyder det blandt andet fra medejer James Caldwell i Facebook-opslaget, hvor der også bliver sendt en tak af sted mod caféens kunder.

 

“Jeg er meget ked af, at vi ikke fik sagt farvel til alle. Det har været en ekstrem hård uge. Alle, der kender caféen, forstår godt, at vi har været nødt til at kæmpe meget hårdt. I Aarhus er det mere end udfordrende at lave økologisk hjemmelavet mad, især når der er så mange billige alternativer,” skriver den nuværende ejer, James Caldwell i Facebook-opslaget.

Aarhusiansk café med nogle af byens bedste croissanter er lukket

 

 

De næstbedste croissanter

At den australske café har haft nogle af byens bedste croissanter, blev slået fast i 2018, da det aarhusianske mad-medie Smagaarhus afholdt en stor afstemning på dets hjemmeside for at afgøre, hvor man kunne finde byens bedste croissanter. Her røg The Lazy Wombat ind på andenpladsen i afstemningen, som blev vundet af Briancon, der ligger i Åboulevarden.

 

Frem til lukningen kort før jul har den australske café serveret økologisk bagværk og australsk morgenmad fra et mikrobageri, hvor det også var muligt at købe friskbagt bagværk med hjem.