Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

The Merchant Room: “Holy bananas” – nye hjemmelavede cocktails på menuen

Af Pernille Søborg

Cocktails er ikke bare cocktails hos den moderne irske bar, The Merchant Room. De har fokus på cocktails og irske ingredienser og udvikler sig hele tiden. Det er der kommet 8 nye cocktails ud af.

 

Nysgerrig og passioneret barchef

Barchefen Malin Aminoff har 15-års erfaring i branchen og står bag de nye cocktails. Karrieren startede i Norge og Sverige, mens hun i Aarhus har arbejdet på St. Pauls Apothek i Jægergårdsgade et par år, inden hun blev ansat på Tir Na Nog. Hun inspireres af dufte og smage, som hun prøver at overføre til cocktails. 

The Merchant Room: "Holy bananas" - nye hjemmelavede cocktails på menuen

Menu med ikoner

Cocktailmenuen byder på velkendte drinks, alkoholfri drinks og The Merchant Rooms hjemmelavede cocktails. Så der er noget for enhver smag. Ikoner viser tydeligt, hvilke smage så som sur, sød, frugtig, stærk og også sukkerindhold, man kan forvente i drinksene. Det er en nem måde for gæsterne at guide sig igennem kortet. 

 

Få sommeren ind i cocktail

Fokus har været at få tropiske smage ind i cocktails, så vi glemmer alt om det regnfulde og triste danske vejr. Pubbens Kegtails er hjemmelavede, friske cocktails på fad. To nye er kommet på menuen. “Holy bananas” der er med caribiske krydderier og “Kicking mule” med frisk ingefær, brombær og irsk whiskey. Her får man følelsen af at være på ferie, når man er i byen. Husets cocktail byder på den nye “Harley Ginn”, der er fuld af overraskelser, ikke for sød og får sin syre fra æblecider eddike. Den fås også alkoholfri. Er du til en sød cocktail, så er det den nye “Razzmatazz”, med vodka, hindbær og fløde, du skal gå efter. 

The Merchant Room: "Holy bananas" - nye hjemmelavede cocktails på menuen

 

På kortet siden starten

“Not an irish coffee” har været på kortet lige fra starten, og der bliver den. Denne alternativ til irsk kaffe er en kold kaffecocktail med Havana Club 7 years old, espresso og Guinness. Irsk whiskey er anvendt, hvor det er muligt fx i “Whiskey sour”, der er meget populær. 

The Merchant Room: "Holy bananas" - nye hjemmelavede cocktails på menuen

 

St. Patricks Day med overraskelser

Til Sct. Patricks day kommer tre nye cocktail-overraskelser. Om de er grønne, vides ikke endnu, men det bliver med irske produkter.

 

Passionen lyser ud af barchefen, der er spændt på at komme i gang med at mixe de nye cocktails, der kom på menuen i torsdags. Gæsterne kommer tilbage efter de gode cocktails, og mon ikke barchefen, Malin Aminoff, har ramt plet igen.

 

Tir Na Nog, The Merchant Room

Frederiksgade 38-40
8000 Aarhus C 
Website:

 

 

 

Del artikel

Andre læser også