ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter triumf i Parken: The Minds of 99 giver ekstrakoncert i Aarhus

Af Freja Dumont

The Minds of 99 triumferede i Parken lørdag aften, og deres ‘Infinity Action’ koncert i Ceres Arena fredag 4. februar blev udsolgt på mindre end 24 timer.

I dag annoncerer bandet ekstrakoncert i Aarhus –nærmere bestemt i Ceres Arena lørdag 5. februar 2022. Det melder bandet i en pressemeddelelse.

Billetsalget til ekstrakoncerten i Aarhus er netop startet i dag mandag 13. september kl. 10.00 og kan findes her.

Stjerneregn fra anmelderne 

Det er de færreste danske bands, der har været på en rejse, som The Minds of 99. De har formået at blive et af landets største navne uden at have været nummer 1 på hverken streaming eller radiohitlister.

Det er i høj grad deres evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser, der gør, at de er nået langt ud i alle kroge af Danmark.

Og mindeværdige koncertoplevelser sætter vi lige en stor tyk streg under.

For i lørdags (11.9.21) skrev The Minds of 99 historie sammen med 50.000 fans, som var samlet i et udsolgt Parken for at fejre, at bandet endelig kunne spille deres største koncert til dato, og at vi kunne stå sammen side om side uden restriktioner.

Anmelderne kvitterede med stjerneregn:

Politiken 6/6 hjerter:

”6 hjerter og fuldkommen ekstase i Parken: The Minds of 99 var skabt til det her øjeblik”

”Der blev grædt og brølet. Der blev danset og sunget med. Med 50.000 i Parken genåbnede The Minds of 99 koncert-Danmark i den helt store skala, og leverede på en historisk aften en af de mest euforiske danske koncerter i nyere tid.”

Jyllands Posten 6/6 Stjerner:

”The Minds of 99: Musikkens gevaldige genåbningsbrag”

”Livemusikken brød for alvor ud af spændetrøjen, da danske The Minds of 99 markerede sig som bevægende rockgigant foran ca. 50.000 gæster i Parken.”

Soundvenue 5/6 stjerner

“The Minds of 99 beviste, at Parken ikke var en kvadratcentimeter for stor”

”Det er igen tid til at leve og ånde. Danse og synge.”

”Og det var en summen, der blev til et sus og et brøl, da de første nænsomme keyboardtoner fra ‘Solkongen’ satte koncerten i gang. Hele stadion dirrede – det gjorde Niels Brandts stemme til gengæld ikke. Som den første af en lang række effektive gimmicks sang han fra en svævende platform oppe under loftet og det med en imponerende præcision og (tilsyneladende) ro. Herfra leverede The Minds of 99 et respektindgydende set af 21 gamle, nye og endnu ukendte sange, som alle cementerede, at Parken ikke var en kvadratcentimeter for stor til den selvsikre kvintet.”

Ekstra Bladet 5/6 stjerner: 

”Historisk: Sensationelt i Parken

The Minds of 99 skabte euforiske tilstande med mindeværdig kraftpræstation foran 50.000 tilhængere”

”På en historisk lørdag aften foran 50.000 i Parken skabte The Minds of 99 en sjælden euforisk folkefest. Der var magi i luften. Gåsehud på armen. Sved i armhulen.”

Gaffa 5/6 stjerner:

”En koncert der vil blive husket”

”Lad mig slå det fast med det samme; det var en vild og euforisk aften, hvor gensynsglæden med Danmarks pt. bedste rockband, The Minds of 99 og livemusikken i særdeleshed var gengældt band og publikum imellem. For hvor har vi savnet koncerter for fuld udblæsning, og det var tydeligt, at oceaner af indespændt energi fik frit løb fra alle 50.000 publikummer i aften.”

Dr.dk

”Danske hitkonger leverede historisk og tårevædet stadionbrag: ‘Jeg har aldrig oplevet noget lignende’

Der var både overbelastede stemmebånd og glinsende øjenæbler, da The Minds of 99 lørdag blæste et udsolgt Parken bagover.”

Del artikel