Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Thirsty Tuesdays hos KOLO: 5 serveringer med øl og vin ad libitum

Af Freja Dumont

Hos hyggelige KOLO på Guldsmedgade er de fra i morgen klar til at byde deres gæster på et sommerligt tirsdags-koncept.

Det intime spisested, som både byder på økologiske cocktails, lokalt og frisklavet mad samt øl og naturvin på haner, inviterer nemlig fra tirsdag den 15. juni, og de næste måneder frem, til Thirsty Tuesdays.

”Vi glæder os til at se en masse dejlige mennesker om tirsdagen til en ordentlig sommer-basker af et røverkøb. Med vores tirsdags-tilbud kan man komme ind og få en lille brandert tidligt på ugen – eller bare hygge sig med sine venner over god vin og mad,” siger Simon Carstens, medejer af KOLO.

Thirsty Tuesdays hos KOLO: 5 serveringer med øl og vin ad libitum

Fridayfeelings på en tirsdag

Tilbuddet indebærer stedets kendte tasting-menu ’Full Flight’ og dertil så meget øl og naturvin, du kan nå at drikke på 2 timer – alt sammen  for kun 395 kroner. Hvis du gerne vil blive hængende koster en halv time ekstra 50 kr.

Menuen er vegetarisk og byder bl.a. på friterede pimientos de Padron med dehydreret æggeblomme, grillede grønne asparges med luftig ærtepuré, is på fermenteret citronskald og naturligvis stedets signaturret – en kolobab med friteret broccoli og glaskål , som er en af KOLOs bestsellere.