ANNONCE
'Takker': Thomas Helmig optræder til 'X Factor'-finalen
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

‘Takker’: Thomas Helmig optræder til ‘X Factor’-finalen

Den aarhusianske sanger skal optræde med et nummer fra sit nye album ‘Takker’, som udkom sidste måned

 

På fredag skal vinderen af den 11. sæson af ‘X Factor’ på DR1 findes. Til det store liveshow kommer en med masser erfaring og ægte x-factor og optræder. DR har nemlig fået Thomas Helmig til at optræde med et nummer fra sit nye album ‘Takker’, som udkom 1. marts.

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, glæder sig til at få besøg af den danske legende under årets finale.

”Thomas Helmig er en vaskeægte institution i dansk musik, som har formået at levere det ene hit efter det andet igennem snart 40 år. Dét er imponerende. Og så har han jo haft en sjov og væsentlig rolle mellem dommerne i denne sæson. Det bliver helt fantastisk at opleve ham live i ‘X Factor’-studiet, og jeg er helt sikker på, at både seere, deltagere og dommere vil tage godt imod ham,” siger han i en pressemeddelelse fra DR.

 

Tre er tilbage

Det er 11. og sidste sæson af ‘X Factor’ på DR1, og på fredag afgøres det, hvem der vinder denne sidste sæson.

Thomas Blachman har trioen Place on Earth med sig i finalen, og med sine i alt 10 sæsoner har han mulighed for at hive sin anden ‘X Factor’-sejr i land – Thomas Blachman vandt tilbage i 2014 med gruppen Anthony Jasmin.

Remee har været med i otte sæsoner og vundet de fire af dem. Han vandt den første sæson med Martin samt de seneste tre sæsoner med henholdsvis Emilie Esther, Embrace og Morten Nørgaard. På fredag står Remee så igen i finalen med hele to deltagere – Jamie Talbot og Rasmus.

 

Del artikel